Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 88 10
Sex Studio 130064
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αναγνωριση εδαφους στην Χοτ βιλλα υστερα απο πολλους μηνες....Δεν εχω να προσθεσω πολλα,τα περισσοτερα τα γραφει ο εμπειρος συναγωνιστης γλου.Κουλ

Στελλα πληθωρικη μιλφ,με ξανθα μαλλια,βυζουμπες φυσικες λευκες με καλη ρωγα,σημερα φοραγε κατι σαν κομπινεζον,καλο σαλοναρισμα,χαμογελαστη κ ευγενικη...φατσα ολιγον εκφυλη,χαμογελαστα ματια,αρκετη κοιλια την οποια κρυβει επιμελως.

Πληρωσα την ευγενεστατη συμπαθης τσατσα για απλο προγραμμα κ περασαμε στα ενδοτερα,οπου περιμενα καυλωμενος την Θεια Στελλα...Η στελλα ηρθε αερατη στο δωματιο,εκατσε κοντα μου,συστηθηκαμε,εριξε το κομπινεζον κ απελευθερωθηκαν οι πλουσιες βυζαρες της...επιδοθηκε σε μετρια πιπα,με πολυ χερι,ενω εγω ειχα το ελευθερο να εξερευνησω τις τρυπουλες της διακριτικα κ ρομαντικα...μπαλες εγλυψε φευγαλεα,επικεντρωθηκε στην βαλανο περισσοτερο κ εν συνεχεια ακολουθησαν δυο στασεις:απο πανω οπου κουνηθηκε για κανα 3 λεπτο,ενω εγω αρμεγα με ζηλο τα βυζια της κ ιεραποστολικο,οπου εκει κλειδωθηκανε καλυτερα τα κορμια μας,σφυροκοπησα κ τελειωσα μεσα στην μουναρα της...δεκτικη σε πιασηματα κ χαιδεματα του στηθους,σε ολη την διαρκεια της πραξης ειχαμε εντονο eye contact...αισθηση δυεισδησης καλη,δεν διεκρινα κρεμα,με αφησε να στραγγιξω καλα κ ενιωσα την θαλπωρη ενος σπιτικου μιλφογαμισιου.Χαιρετηθηκαμε κ τελος...

Συμπερασμα:καλη παρουσια η Στελλα,συστηνεται για μιλφακιδες ανω των 30 αυστηρα,δεν συστηνεται για πιπινοφαγους κ μοντελοπνιχτες.καλες υπηρεσιες απο μια εμπειρη γυναικα.ο χωρος ο γνωστος,ολα καθαρα κ σαλονι κ δωματιο κ τουαλετα...σαπουνι,χαρτι,πετσετα,ζεστο νερο,καθαρα σεντονια,μονο οι μυρουδιες απο σπιτικο φαγητο ελειπαν για να ολοκληρωθει το παζλ...
ο χωρο-χρονος με ταξιδεψε με αναμνησεις για το συγκεκριμενο οικημα κ μου εφερε μονο λυπη,νοσταλγια κ κατατονικα αισθηματα...ενα κομματι της ζωης μου σε διαφορες χρονικες περιοδους περασε σαν κολαζ μπροστα στα ματια μου...το ενοιωσα στο δωματιο μετα το περας της συνευρεσης,το ενοιωσα βγαινοντας στο παρκινγκ ακομη περισσοτερο...δεν ξερω γιατι,αλλα ετσι μου βγηκε...ενα αερακι φυσηκε κ μου ανακατωσε τα μαλλια...κοιταξα περα στον οριζοντα κ συνειδητοποιησα οτι το τελος μιας εποχης για καποια πραγματα μαλλον πλησιαζει...η φλογα τρεμοπαιζει εδω κ καιρο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2013
mas λειπει η τσεχααααα....
οποιος καταλαβε καταλαβε
ντενιζααααα....Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1