Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 118 10
Sex Studio 205086
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στην πρωινή βάρδια, όπου δεν έχει και πολύ κόσμο. Αναμονή μηδενική στο σαλόνι, ολιγόλεπτη στο δωμάτιο, μιας και η κοπέλα ήταν με πελάτη. Το δωμάτιο καθαρό, με νιπτήρα, ντουζιέρα και tv στην οποία έπαιζε τσόντα φυσικά. Πετσέτα δεν υπήρχε. Μου έφερε η τσατσά, όχι σφραγισμένη, αλλά καθαρή. Η τσατσά αρκετά ευγενική. Επέλεξα πρόγραμμα με στάση 69. Κανονική τιμή 70 ευρώ, το παζάρεψα και το έριξα στα 60, τονίζοντας στην τσατσά ότι τα πιο πολλά στούντιο τόσο το έχουν.
Η εμφάνιση της κοπέλας (Ελληνίδα σύμφωνα με την τσατσά, αλλά και την ίδια, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω) είναι εντυπωσιακή κατά τη γνώμη μου. Μέτριο ύψος, ξανθά σχετικά μακριά ίσια μαλλιά, όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια και σαρκώδη χείλη, σώμα με πολύ ωραίες αναλογίες, χωρίς ίχνος περιττού βάρους, βυζιά σιλικονάτα, δέρμα μαυρισμένο θαρρείς και βρισκόμαστε στο καλοκαίρι κι όχι στο Φεβρουάριο. Εμφάνιση πορνοστάρ θα την χαρακτήριζα. Επίσης, 2-3 τατού στα χέρια και δεν θυμάμαι πού αλλού, προσωπικά ψιλοαδιάφορο με αφήνουν.
Στα του αγώνα, προκαταρκτικά με τρίψιμο του σώματος και κυρίως των βυζιών της πάνω μου, γλύψιμο από μέρους της σε διάφορα σημεία του σώματός μου, συμπεριλαμβανομένων και των όρχεων, 2-3 πεταχτά γλωσσόφιλα με τη γλώσσα της να αφήνει στη δική μου την αίσθηση του listerine. Ενώ από μέρους μου γλύψιμο στα υπέροχα βυζιά της (με φτιάχνουν αρκετά τα σιλικονούχα, μάλλον επειδή στην προσωπική μου ζωή δεν έτυχε ποτέ να έχω κοπέλα που να διαθέτει τέτοια, οπότε ίσως είναι κάτι σαν απωθημένο), και φυσικά χουφτώματα. Συνέχεια με πέρασμα καπότας και στάση 69. Η πίπα της αρκετά καλή. Το μόνο μείον ότι σε αυτή τη στάση δεν υπάρχει οπτική επαφή, πράγμα που για μένα παίζει ρόλο στην πίπα. Θα έπρεπε πριν τη διείσδυση στο μουνί να της το ζητήσω, δεν το έκανα και μαλακία μου. Εναλλαγή 3 στάσεων: reverse cow girl, cow girl και πισωκολλητό. Ήθελα να τη γυρίσω και σε ιεραποστολικό, δεν πρόλαβα όμως γιατί τελείωσα σχετικά γρήγορα. Και στις 3 στάσεις η συμμετοχή της αρκετά καλή με τα απαραίτητα βογγητούλια και λίγα προστυχόλογα.
Μετά το τελείωμα έμεινε στο δωμάτιο αρκετή ώρα συζητώντας μαζί μου διάφορα. Σηκώθηκα πρώτος και πήγα προς το ντους. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κοπέλα σε τέτοιο χώρο να είναι μετά το γαμήσι τόσο αραχτή σαν να μην έχει τίποτα άλλο να κάνει.
Συμπερασματικά, πέρασα ωραία με μια πραγματικά εντυπωσιακή κοπέλα. Αν το πήγαινε περισσότερο προς το pse του οποίου είμαι fan, μάλλον θα περνούσα και καλύτερα. Η βαθμολογία είναι η μέγιστη δυνατή που μου επιτρέπει το σύστημα. Αν μπορούσα, σίγουρα θα έβαζα παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2013
επιτέλους και μια κριτική μετά από πολύ καιρό για ένα από τα κορυφαία στουντιοκόριτσα...απορώ πως έχει τόσους πελάτες και κανένας δε γράφει για την εμπειρία του...πλην εμού και άλλω 4-5...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1