Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πέμπτη βράδυ κατά τις 9… μπήκα στο αυτοκίνητο με σκοπό να εξοφλήσω ένα γραμμάτιο… που το χρώσταγα εδώ και ενάμιση χρόνο….
Καρφί λοιπόν στην Villa Prive για την Candy.Χαμόγελο

Τώρα περιγραφές και τέτοια νομίζω ότι περιττεύουν οπότε μπαίνω κατ ευθείαν στο ζουμί…

Πέρασα στο δωμάτιο στο βάθος με το τζακουζάκι και το κρεβάτι αντίκα…. Καθώς περιεργαζόμουν τα κομφόρ… μωρομάντηλα, μπατονέτες, στοματικό διάλυμα…. (τι έγινε ρε παιδιά?) μπουκάρει και η Candy…

Μου πρόσφερε τα μικρά και τρυφερά βυζούδια της στα όρθια αλλά την ξάπλωσα γρήγορα στο κρεβάτι γιατί δεν άντεχα τον πόνο στον αυχένα καθώς προσπαθούσα να την κοιτάξω στα μάτια… Μεγάλο χαμόγελο
Συνεχίσαμε για λίγο τις γλύκες και τα κομπλιμέντα καθώς περιμέναμε το air-condition να κάνει το θαύμα του γιατί το δωμάτιο ήταν ελαφρώς παγωμένο όταν μπήκα…Money Mouth
Δεν άργησα να πέσω με τα μούτρα στο κατ εξοχήν γλύκισμα το οποίο περιποιήθηκα με κέφι για αρκετή ώρα καθώς το μέν μοσχοβολούσε η δε Candy έδειχνε και ακουγόταν να απολαμβάνει…. την θεραπεία…..Γλώσσα
Έβαλα και λίγο δαχτυλάκι αλλά χωρίς να το παρακάνω γιατί το επίπεδό μου δεν μου το επιτρέπει….Χαμόγελο
Ακολούθησε πιπέτο με έξοχη εφαρμογή σκούφου με το στόμα, καλό ρυθμό και σωστή πίεση χωρίς καθόλου δόντι….

Δεν άργησα να νιώσω έτοιμος και ανυπόμονος να χωθώ στο μέλι και το έκανα ιεραποστολικά με τις ποδάρες της Candy σε κάθε πιθανή θέση… Μου αρέσουν οι ευλύγιστες γυναίκες το ομολογώ….Μεγάλο χαμόγελο
Το γλέντησα σ αυτή την στάση για λίγα λεπτά σε αργό τεμπέλικο ρυθμό ενώ απολάμβανα την αίσθηση του ιδιαίτερα θερμού της… honeypot.Εμμμμ

Απώτερος σκοπός μου βέβαια ήταν να την γυρίσω στα τέσσερα και να απολαύσω το πιο δυνατό σημείο πάνω στο κορμί της. Το απίστευτα λείο μαλακό και ολοστρόγγυλο κωλί της που μου το έστησε με χάρη και νάζι και μου επέτρεψε να την πάρω δυνατά ενώ της χούφτωνα τα μάγουλα και απολάμβανα τις πνιχτές της κραυγές….Μεγάλο χαμόγελο
Το δικό μου τέλος ήρθε αναπόφευκτα σε λίγα λεπτά αλλά όχι και το τέλος της συνάντησης…
Μου ζήτησε να ξαπλώσω δίπλα της και για δυό τρία λεπτά ανταλλάξαμε και πάλι γλυκόλογα φιλοφρονήσεις και χάδια…

Συμπέρασμα: Ένα γλυκύτατο πλάσμα που αβίαστα σου δίνει το κορμί του και σε κάνει να νιώθεις άντρας… Μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα ευγένεια και πολιτισμό που σπάνια συναντάς στο κουρμπέτι…. Έρωτας
Εννοείται, ότι συνιστάται ανεπιφύλακτα !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 big_boy

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2013
Μάλον εγώ φταίω για το παγωμένο δωμάτιο...Εμμμμ

Δε ξέρω τι ώρα πήγες, αλλά νωρίτερα από σένα που ειχα συναντηθεί με τη Σάρα στο ίδιο δωμάτιο είχα
κλείσει το aircondition τελείως γιατί είχα σκάσει...Γλώσσα

02 Μαρτίου, 2013
όση ψύχρα και να είχε το δωμάτιο ... η "γλυκιά" ζεστασιά της Κάντυ σε κάνει να την ξεπερνάς ... όσο για την ίδια ... σίγουρα ζεστάθηκε από την περιποίησή σου στο γλύκισμα που σου πρόσφερε ... εύγε συναγωνιστά ... Γλώσσα !!!
03 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το μόνο καλό από το κρύο δωμάτιο... ήταν ότι πετρώσανε οι ρωγίτσες της candy... και αυτό δεν ξεχνιέται εύκολα.... Μεγάλο χαμόγελο
03 Μαρτίου, 2013

Τα καλά σας λόγια μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω το Θεάρεστο έργο μου... ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο
03 Μαρτίου, 2013
Νεο μελος στο κλαμπ , καλως ηρθεςΜεγάλο χαμόγελο
Αν κρινω απο το συμπερασμα που εβαλες σαν επιλογο ( πολυ μαρεσε ) το επιασες το νοημα ...
04 Μαρτίου, 2013

... και όπου δεν μπορέσεις να ανταπεξέλθεις ... Γερο-μύστης ... φώναξε να βοηθήσουμε Γλώσσα
04 Μαρτίου, 2013

γιατί βρε jo ... ξέρεις κανέναν που να δοκίμασε και να μην κόλλησε από αυτό το γλύκισμα;;; ΈρωταςΧμμμ;Έρωτας
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7