Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μία κοπέλα που επισκέφτηκα λίγο καιρό πριν και δεν έγραψα κριτική είναι η Ιρένα.Σε πολλές από τις τσάρκες μου και στην οδό Κασσάνδρας αλλά και εδώ στη Βριλησσού που έρχεται πιο σπάνια την είχα συναντήσει αλλά ποτέ δεν είχα περάσει μαζί της στα ενδότερα.Μίας και είχα διαβάσει κάποιες θετικές κριτικές αλλά και στα συν ότι πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον εκείνο το βράδυ είπα να γνωριστούμε κάπως καλύτερα...

Αφού πάρκαρα το αυτοκίνητο ανέβηκα τα σκαλιά όπου με υποδέχτηκε η υπηρεσία τοποθετώντας με στο σαλόνι καθώς η κοπέλα μας ήταν απασχολημένη...Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή η Ιρένα βγήκε στο σαλόνι και με καλησπέρισε.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία μελαχρινή,καλλίγραμμη κοπέλα με όμορφο σχετικά πρόσωπο και μεγάλο στήθος.

Χωρίς δεύτερη σκέψη με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο δωμάτιο.Λίγα λόγια γι'αυτό,μικρός χώρος με ντουζιέρα όπου είχε και κάποια νερά απ'έξω,προφανώς από τον προηγούμενο συναγωνιστή,νιπτήρα,πετσέτα (όχι σφραγισμένη) και φωτισμός ο οποίος δεν ρυθμιζόταν.Σε γενικές γραμμές το δωμάτιο θα μπορούσε να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση όπως τα άλλα του ομίλου...

Μετά από ένα χαλαρωτικό ντουζάκι ξάπλωσα στο κρεβάτι για να περιμένω την Ιρένα.Μετά από λίγα λεπτά ήρθε στο δωμάτιο για να γνωριστούμε καλύτερα.Με κάποια χάδια στο σώμα μου ξεκίνησε τα προκαταρκτικά,για να φτάσουμε στο στοματικό το οποίο είναι ένα απ'τα δυνατά της σημεία.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού σε αργούς ρυθμούς.Βαθύ,με σωστή χρήση της γλώσσας και ελάχιστη περιποίηση στην ευρύτερη περιοχή...

Η σωστή ανόρθωση είχε έρθει οπότε χωρίς καθυστερήσεις έναρξη στο σεξ σε ιεραποστολικό με κάποια χουφτώματα στο πλούσιο στήθος της.Συνέχεια σε πισωκολλητό το οποίο ήταν και η τελευταία στάση στη συνεύρεση μαζί της καθώς η θέα που προσφέρει αλλά και το στοματικό της δεν άφησαν περιθώρια για παραπάνω διάρκεια...

Ξάπλωσε δίπλα μου μίας και εκείνη την ώρα υπήρχε ησυχία και μιλήσαμε για κάποια θέματα χωρίς την πίεση του χρόνου.Με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά,μία όμορφη κοπέλα ευγενική με καλές υπηρεσίες.Μία επιλογή που πιστεύω όποιος την κάνει δεν θα βγει χαμένος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιρένα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 4 άλλα μέλη