Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στο τέλος μίας πρωινής τσάρκας οδηγήθηκα στο παραπάνω στούντιο για να δω ποία κοπέλα εργάζεται.Αφού πάρκαρα το αυτοκίνητο ακριβώς από κάτω ανέβηκα στο στούντιο...
Με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία η οποία με ενημέρωσε πως στο μαγαζί βρίσκεται η Σελίνα.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα,ξανθιά με γαλανά μάτια όμορφο σώμα και στήθος και αρκετά ελκυστική καθώς η εμφάνισή της κατά την άποψή μου πάντα θυμίζει κάτι σε strp girl...Θέλω να επισημάνω πως η Σελίνα δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη καθώς εργαζότανε και σε άλλη αλυσίδα με το όνομα Τάνια για όσους θυμούνται...

Χωρίς πολλές σκέψεις και αφού στην τσάρκα δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο πέρασα στο δωμάτιο με την επιλογή του απλού προγράμματος.Λίγα λόγια για το δωμάτιο,μεγάλος χώρος με ντουζιέρα,τζακούζι,στρογγυλό κρεβάτι στο κέντρο,πετσέτες μίας χρήσεως και ρυθμιζόμενο φωτισμό.
Μετά από ένα χαλαρωτικό ντουζάκι ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα την Σελίνα.Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή,ήρθε κοντά μου για να ξεκινήσουμε τη συνεύρεσή μας...Με ένα φιλί στο μάγουλο και κάποια χάδια ξεκινήσανε τα προκαταρκτικά.Με έντονους αναστεναγμούς,πιπίλισμα στο πλούσιο στήθος της αλλά και πεταχτά φιλιά σε όλο της το σώμα σπαταλήσαμε κάποια λεπτά.Πέρασμα του προφυλακτικού για να ξεκινήσει ένα μεγάλο σε διάρκεια στοματικό.Βαθύ με σωστή χρήση της γλώσσας και του χεριού της,καθώς και με αλλαγή στις στάσεις ώστε να έχω πρόσβαση και εγώ για κάποια χάδια στα ευαίσθητα σημεία της...
Έναρξη στο σεξ με τη Σελίνα να παίρνει πρωτοβουλία σε στάση reverse cow girl,σε αργούς ρυθμούς.Συνέχεια στα πλάγια με το να χουφτώνω κάπως το στήθος της.Αλλαγή για πισωκολλητό σε γρήγορους ρυθμούς και τελευταία στάση της συνάντησής μας το ιεραποστολικό όπου με κάποιους αληθοφανείς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε δίπλα μου αρκετή ώρα,(πράγμα το οποίο δεν περίμενα)και μιλήσαμε για διάφορα θέματα της δουλείας της.Με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον,το οποίο μάλλον δεν θα αργήσει...

Συμπερασματικά,μία συνεύρεση που κατατάσσεται στις αρκετά επιτυχημένες.Μία κοπέλα αρκετά όμορφη,ευδιάθετη και με ενδιαφέρον στο να φύγεις ευχαριστημένος...Αυτό τουλάχιστον έδειξε σε εμένα...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Σελίνα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2013
ως Τάνια την είχα πάρει και εγώ στο Ισμήνης πριν κανα δυό χρόνια με πολύ καλές εντυπώσεις, κάπου πρέπει να υπάρχει και κριτική μου
19 Φεβρουαρίου, 2013
Η κοπελα το εχει ξαναφτιαξει το στηθος της ή ειναι καπως ''αντιαισθητικο'' ακομα?
19 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει,ωραίο στήθος έχει...Δεν το λες και 'αντιαισθητικό'...!Μπορείς να περάσεις σε βάρδια της να τσεκάρεις!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3