Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πάει αρκετός καιρός που συναντήθηκα με τη Σαμάνθα αλλά είναι από τις εμπειρίες που καταγράφονται καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα έχει φανατικούς θαυμαστές!
Λοιπόν μίας και έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Σαμάνθα και σε κριτικές αλλά και στο φορουμ είπα να περάσω από το στούντιο να την γνωρίσω καθώς δεν είχα την τύχη να την γνωρίσω πιο παλιά που εργαζότανε σε γειτονικό μαγαζί...Έτσι αφού πληροφορήθηκα ότι εργάζεται στο βουνό και συγκεκριμένα στο 42 ανηφόρισα προς τα πάνω.

Με υποδέχτηκε η σοβαρή και λιγομίλητη θα έλεγα υπηρεσία η οποία με ενημέρωσε ότι η Σαμάνθα βρίσκεται στο μαγαζί καθώς και για τα προγράμματα που κάνει.Μετά από μερικά λεπτά καθώς η κοπέλα μας ήταν απασχολημένη με συναγωνιστή ήρθε στο σαλόνι με αργά βήματα και με ρώτησε το όνομα μου...Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με όμορφα μάτια,ωραίο στητό στήθος και αρκετά ωραίο σώμα με καλές αναλογίες.Επηρεασμένος από τα καλά σχόλια αλλά και τις κριτικές δεν το σκέφτηκα και πολύ και με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο δωμάτιο.

Αφού έκανα ένα σύντομο μπάνιο η Σαμάνθα δεν άργησε να έρθει για να ξεκινήσει πιο καλά η γνωριμία μας.Μπήκε στο δωμάτιο και χωρίς να χάνει χρόνο ξεκίνησε με χάδια αλλά και πεταχτά φιλιά στο στήθος μου.Συνέχεια με το να αναλαμβάνω δράση με πιπίλισμα στο στήθος αλλά και με φιλιά στο λαιμό και το σώμα της.Μετά από λίγα λεπτά πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα για έναρξη ενός καλού θα έλεγα στοματικού με σωστούς ρυθμούς και χωρίς πολύ χρήση χεριού που εμένα προσωπικά είναι κάτι που με ενοχλεί.Με τη σωστή ανόρθωση πάντα ξεκινήσαμε το σεξ στα τέσσερα και σε αργούς ρυθμούς.Συνέχεια σε ιεραποστολικό το οποίο είχε λίγο παραπάνω διάρκεια,ξανά πισωκολλητό όπου μετά από κάποια λεπτά μας βρήκε το τέλος...

Ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε για τις δουλειές μας αλλά και για την μεγάλη επιστροφή της ξανά.Με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα με αποχαιρέτησε και ανανεώσαμε τη συνάντησή μας για το μέλλον,καθώς όπως της είπα θα την ξαναεπισκεφτώ!

Συμπερασματικά,μία κοπέλα που σε κάνει να περάσεις καλά σε σχέση με άλλες του συγκεκριμένου ιδρύματος ανταποδίδοντας τα λεφτά που δίνεις σε σωστές κατά την άποψη μου υπηρεσίες...Πιστεύω πως θα παραμείνει κοντά μας λίγο καιρό να την γνωρίσουν όσοι ενδιαφέρονται...Αυτά από εμένα,καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη