Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 126 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πήγα από περιέργεια στην Αλεξια. Την είδα στο σαλόνι. Λεπτή ξανθιά, δεν βρήκα κάτι εξαιρετικό να με κεντρίσει, αλλά πέρασα λόγω περιέργειας. Εχει μικρό στήθος. Κάποιοι θα την χαρακτηρίσουν ωραία κοπέλα. Πήρα το απλό πρόγραμμα. Ευγενής και ήσυχη ήταν, δεν βιαζόταν, ο χρόνος που έκατσε ήταν ικανοποιητικός, έκανα και εγώ ό,τι μπορούσα για να σπάσει ο πάγος. Δεν λέω ότι ήταν άσχημη φάση, ούτε ότι η κοπέλα ήταν αρνητική αλλά θα ήθελα κάτι πιό έντονο να με ταρακουνήσει, πιό δυνατές καταστάσεις. Δύο στάσεις δοκιμάσαμε. Μετά που τέλειωσα κάθισε και μιλήσαμε λίγο. Δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την εμπειρία μου από τις εξέχουσες όπου πήρε φωτιά το δωμάτιο. Μιλάει Αγγλικά, αλλά όχι Τσέχικα (!).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2013
Αν το στύλ σου είναι η Λύντα απο οτι βλέπω στο forum του studio είναι μοιραίο οτι η Αλέξια θα σου φαινόταν ήσυχη .....
Πάλι δεν της κέντρισες τη φαντασία γιατί αν το είχες κάνει .....κουβαλάει μεγάλη τρέλα ....
07 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ατρόμητε tintin (τέτοιος ήταν ο ήρωας)

Γενικά λένε ότι η μια φορά μπορεί να είναι ανεπαρκής για "οριστική" αποτίμηση. Το μέλλον θα δείξει εάν ισχύει ή όχι.

09 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ειναι μονο "ατρομητος", εχει κι' αλλα προσοντα!!!
1,5 ωρα.....δεν ειναι και λιγο!!!!
20 Φεβρουαρίου, 2013
Θυμήθηκα-θυμήθηκα! Κάτι που παρέλειψα να γράψω στο κείμενο μου είναι ότι διαθετε τότε βιβλιάριο (και εξετάσεις), στοιχείο θετικό νομίζω, που θα πρέπει να αναφερθεί για να υπάρχει σωστή ενημέρωση του κοινού. Μάλιστα το βιβλιάριο της είχε πολλές ανανεώσεις, που μού έδειξε με ηρεμία και χωρίς προσπάθεια να ξεπετάξει, ακόμη και τις παρελθούσες ημερομηνίες, όχι φυσικά το όνομα της (και καλά έκανε), αλλά ναι τη φωτογραφία της. Ήταν επαγγελματική συμπεριφορά και νομίζω πρέπει να το αναφέρω για λόγους πληρότητας της ενημέρωσης.

Τωρα που το σκέφτομαι ίσως θα άξιζε μιά δεύτερη ευκαιρία εκτιμώντας θετικά αυτή τη συμπεριφορά της. Άλλωστε κάποιοι γραφουν ότι είναι κατενθουσιασμένοι με την κοπέλα. Οπότε, μήπως ξαναπεράσω? και μπορέσει να με ...παρηγορήσει? Ειδικά αυτή την εποχή που το έχω ανάγκη λόγω κάποιων εξαναγκασμών!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4