Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 130 10
Sex Studio 169631
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκέφτηκα το studio πρώτη φορά σήμερα.

Είχα ακούσει καλά σχόλια από συναθλητές για τη Σόνια (από τότε που δούλευε Βαρδάρη) αλλά δεν έτυχε μέχρι σήμερα να τη συναντήσω.

Ο χώρος είναι πολύ καλός και καθαρός.

Η υπηρεσία ευγενική και δε ζαλίζει το πελάτη.

Η Σόνια είναι ένα ξανθό κορίτσι με λευκή επιδερμίδα, όμορφο προσωπάκι, βυζάκια μικρά φυσικά, πόδια ατελείωτα και κωλάρα κολάσιμη.

Στο σαλονάρισμα εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη, οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή μαζί της.

Ξεκινά με 30 το απλό, 40 ισπανικό ή μασαζ, και 100 τζακούζι (45 λεπτά χαλαρά ανέφερε η υπηρεσία και με ποτό παρακαλώ).

Πήρα το πρόγραμμα με μασάζ στα 40 ευρώ.

Πέρασα στο πρώτο δωμάτιο δεξιά του διαδρόμου (δίπλα από το WC). Kρεβατάρα με καθρέπτη στο ταβάνι, καθαρά σεντόνια και ο χώρος περιποιημένος. Πλύθηκα και περίμενα το μωρό.

Μόλις ήρθε η κοπελιά συστηθήκαμε και αρχίσαμε με λίγο social timing και χαμούρεμα. Είναι γλυκιά κοπελίτσα, μιλάει καλά ελληνικά και διαθέτει και χιούμορ μπόλικο θα έλεγα.

Ξεκίνησε να με τρίβει τη πλάτη, αργά και αισθησιακά ενώ ταυτόχρονα το λεκτικό πείραγμα μεταξύ μας συνεχίζονταν και ήταν ιδιαίτερα καυλιάρικη η όλη φάση και μυοχαλαρωτική. Δεν έδειξε να βιάζεται και το μασαζάκι ήταν χορταστικό.

Μετά γύρισα και άρχισε να μου κάνει και μασάζ στο τσουτσούνι. Είχαμε την επιθυμητή ανύψωση οπότε μου φόρεσε σκουφάκι και άρχισε μια φιλότιμη πίπα χωρίς χεράκι. Την μπαλαμούτιαζα και εγώ το κορμάκι της, ειδικά τη θεσπέσια κωλάρα της.

Μετά με καβάλησε και άρχισε να κουνιέται ρυθμικά. Την αγκάλιασα και την έφερα προς το μέρος μου, λίγο οι πνιχτές φωνούλες ηδονής που έβγαζε, λίγο το άρωμα το εθιστικό του κορμιού της, είχαν ως αποτέλεσμα να τελειώσω μη προλαβαίνοντας να τη θαυμάσω στα τέσσερα.

Ξάπλωσε δίπλα μου είπαμε πάλι καμιά κουβέντα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά.

Συμπερασματικά : θεωρώ τη Σόνια μια καλή και τίμια επιλογή, για χαλαρό και αισθησιακό γαμήσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2013
Οχι ρε γαμωτο!!! Κι εγω που πιστευα οτι περνουσα μονο εγω καλα μαζι της επειδη μ΄ερωτευτηκε! Μεγάλο χαμόγελο
Μπροβο αγορι μου! Αξιος! Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1