Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 218 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
323147
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
μεσανοιχτα παρασκευης και ειπα να ανεβω βριλησου και συγκεκριμενα στο46 μηπως βρω την βαλεντινα αλλα αντι αυτης βρηκα την βικυ και αφου η τσατσα που ηταν γνωστη μου με εψησε να περασω αφου μου εκανε και καλιτερη τιμη 40ευρω και εγω εκανα το λαθος να περασω. Λοιπον μπαινω στο δωματιο και μετα απο λιγο ερχεται η βικυ που ειναι μιλφ και μοιαζει αρκετα στο σωματοτυπο στην βαλεντινα βλεποντας απο κοντα την βικυ και αφου στο κατω δωματιο που ειχα παει τα φωτα μενουν ανοικτα τρωω το πρωτο ξενερωμα η τυπισα εχει σπασει σε πολυ μεγαλο βαθμο στηθος πεσμενο και πολυ χαλαρο σωμα ενω ειναι ειναι αδυνατη καλα λεω αντε να δουμε ξεκιναει με καποια χλιαρα προκαταρκτικα επιπεδου μπουρδελου και οχι στουντιο αρχιζει μια πιπα αισχρη με πολυ δοντι ισως η χειροτερη που μου εχουν κανει ποτε τραγικη για κλαματα ασε καλιτερα της λεω καην γυριζω ιεραποστολικο εκει αρχιζει το αισχος το μουνι της κουβας και το χειροτερο που εκανε και ξενερωσα ηταν οτι εβαζε μπροστα απο τον πουτσο μου το χερι της και τραβιοταν πισω λες και γαμιοταν πρωτη φορα η λες και θα την εσκιζα τι κανεις της λεω μου απαντα δεν μπορω ποναω καλα μιλαμε αυτο ειναι πολυ ασχημο αν το κανει η γκομενα για να μην πολυλογω τελειωσα με το ζορι αλλα η βικυ ειναι η μεγαλυτερη φολα που εχω δει ποτε σε στουντιο τρισαθλια αν δε μπορει καλιτερα να βγει εφεδρεια θα επρεπε να ντρεπεστε κυριοι ιδιοκτητες του μαγαζιου να εχετε τοσο αχρηστες τυπισες οτι και να πω ειναι λιγο για περιγραψω τη φολα μακρια συναγωνιστες για να μην χασετε τα λεφτα σας χαλια αισχος και ντροπη τους
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2014
πέρασα απο το ίδρυμα προχθές, στην εμφάνιση θα έβαζα 7 με 8, έχει ιδιαίτερα ωραίο κώλο και γλυκό πρόσωπο αλλά θυμόμουν ότι οι κριτικές δεν ήταν ενθαρρυντικές και έτσι πήγα στα σίγουρα (Αλίνα 36Α)
mkavlos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1