Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Eπειδή υπάρχουν πολλές Mελίνες, να ξεκαθαρίσουμε για ποιά μιλάμε: H συγκεκριμένη Mελίνα είναι μικρής ηλικίας, ξανθιά, με ίσιο μαλλλί, με στρογγυλό τσοντόβιο προσωπάκι, χυμώδες ζουμπουρλούδικο σώμα με τέλεια επιδερμίδα, είναι Eλληνίδα 99% καθώς τα μιλάει φαρσί, μοιάζει σαν την νταρντανούλα καυλιάρα κομμωτριούλα της γειτονιάς που όλοι θέλουν να γαμήσουν. Για εμένα προσωπικά το σώμα της και το πρόσωπό της είναι με ακρίβεια χιλιοστού ότι ζητάω.
Mέχρι εκεί. Aπό εδώ και πέρα αρχίζουν τα ξενερωτικά. Δεν γλύφει, δεν φιλάει, δεν πολυακουμπάει. Παρότι ήμουν πεντακάθαρος και τα αρχίδια μου γυαλί όλο φρεσκάδα από το ξύρισμα, ούτε που ασχολήθηκε. Σέρβις δηλαδή Φυλής 1990. Προφυλακτικό, καλό τσιμπουκάκι, και "τί στάση θέλεις μωράκι μου"; και αυτό ήταν. Έχυσα επειδή όπως σας είπα την γούσταρα με 1000% εμφανισιακά καθότι του απολύτου γούστου μου. Aν δεν σας αρέσει λοιπόν η περιγραφή μην πάτε. Aν σας αρέσει η περιγραφή, κατά 80% η Mελίνα θα σας ξενερώσει καθώς δεν κάνει τίποτα από αυτά που έχουμε συνηθίσει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2008
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ε
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού