Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834385
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παρ' ότι σχεδόν 30 ετών η πρώτη μου επαφή με τον αγοραίο έρωτα ήταν μόλις πριν 3,5 χρόνια και αν εξαιρέσω μία κάθοδο στο βούρκο της οδού Σωκράτους που κι αυτή όμως σαν εμπειρία είχε τη σημασία της, το πρώτο "μαγαζί" που επισκέφτηκα στο χώρο ορμώμενος από θετικά σχόλια που διάβαζα παρ' ότι ακόμα "στηνόταν" ήταν το Studio 104 όπως ήταν γνωστό τότε (το Oriental "κόλλησε" μετά την ανακαίνιση). Εξ' αιτίας αυτού και λόγω ανεπανάληπτων εμπειριών που έχω ζήσει εκεί το θεωρώ βάση μου και παρά τις περιπλανήσεις μου σε ένα ευρύ φάσμα εκφάνσεων του αγοραίου έρωτα πάντα επιστρέφω εκεί κι ας λείπω ορισμένες φορές καιρό όπως τώρα που είχα να πατήσω το πόδι μου από πέρσι τον Ιούλιο. Αντικείμενο του πόθου η θεά Αφροδίτη, μία Ελληνίδα καλλονή την οποία είχα σταμπάρει απ' τον πρώτο καιρό που πήγε στο 104 καθώς πριν δεν τη γνώριζα. Αλλά ας περάσω στα της επίσκεψης η οποία έγινε στις 31/1. Η Αφροδίτη ήταν στην πρωινή βάρδια και έφτασα γύρω στις 4:00, parking εύκολα στην οδό Δεριγνύ. Στην υποδοχή η συμπαθέστατη κυρία Πέτρα με την οποία γνωριζόμαστε από παλιά. Ήδη ενημερωμένη για την επίσκεψή μου μού είπε ότι μπορώ να πάω στο δωμάτιο 3 το οποίο ήταν ελεύθερο εκείνη την ώρα και με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι, αρνήθηκα παραπέμποντας το πιώμα για μετά τη συνεύρεσή μου με την Αφροδίτη. Πλήρωσα 70 ευρώ για ισπανικό και 69 και ανέβηκα στο δωμάτιο 3 χωρίς καν να ζητήσω να δω την κοπέλα την οποία είχα δει μόνο από φωτογραφίες και χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο (εμπιστοσύνη γαρ). Το δωμάτιο όπως πάντα στα υψηλά standards του 104, μόνη έλλειψη τα μωρομάντηλα (τα οποία κατ' εμέ είναι απαραίτητα). Γδύθηκα και περίμενα όχι περισσότερα από 10' την Αφροδίτη τον ερχομό της οποίας κατάλαβα απ' τον ήχο των τακουνιών στα σκαλοπάτια. Με το που άνοιξε η πόρτα βρέθηκα αντιμέτωπος με μία αληθινή καλλονή: Η Αφροδίτη είναι μία γυναίκα κοντά στα 30 ψηλή (1,75 όπως μου είπε, με τα τακούνια μάλιστα προκαλεί δέος), μελαχροινή με μακρύ σγουρό μαλλί, μελαμψή και γενικώς έχει έντονα στοιχεία μεσογειακής ομορφιάς. Το πρόσωπό της είναι υπέροχο και αριστοκρατικό, το στήθος της τεράστιο (μάλλον σιλικόνη αλλά κάποιος μη έμπειρος δε θα το πάρει χαμπάρι), έχει απίστευτο κορμί με πιασίματα και καμπύλες στα κατάλληλα σημεία, υπέροχα πόδια και φοβερό κώλο με ένα τατουάζ με τον τουΐτυ χτυπημένο πάνω του. Ίσως και διακριτικό piercing στον αφαλό (δε θυμάμαι καλά). Γενικά είναι πολύ εντυπωσιακή σαν γυναίκα και το κορμί της αγγίζει το απόλυτο σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, θα μπορούσε άνετα να δουλεύει σε strip show. Ευγενέστατη αν και λίγο μαγκωμένη στην αρχή μου συστήνεται και πιάνουμε την κουβεντούλα λέγοντας τα βασικά. Έχοντας ζηλέψει από μία προηγούμενη κριτική συναγωνιστή ο οποίος έλεγε ότι την οδήγησε στην ντουζιέρα εξ' αρχής κι επειδή έχω φετίχ μ' αυτό της το πρότεινα κι εγώ. Στην αρχή μου είπε αμήχανα πως βγήκε μόλις πριν λίγο από ντουζ (ίσως νόμιζε ότι πίστεψα πως δεν είναι καθαρή) αλλά όταν της εξήγησα δεν είχε κανένα πρόβλημα και μετά από 2' βρεθήκαμε κι οι δυο μας μέσα στην ντουζιέρα με το καυτό νερό να τρέχει. Σαπουνίσαμε ο ένας τον άλλο, χάιδεψα και έγλειψα επανειλημμένα το στήθος της. Τη ρώτησα αν δίνει φιλιά στο στόμα (άλλο μου φετίχ) αλλά αρνήθηκε ευγενικά. Αμέσως μετά της πρότεινα να τη γλείψω μέσα στην ντουζιέρα όπως και έγινε αφού σήκωσε με δική της πρωτοβουλία το ένα πόδι και το ακούμπησε στα κάγκελα του κλουβιού που βρίσκεται δίπλα στην ντουζιέρα. Γενικά η κοπέλα είναι άψογη επαγγελματίας και πάρα πολύ έμπειρη, αυτό φαινόταν απ' το ότι έπαιρνε μόνη της την κατάλληλη στάση σε ότι κάναμε χωρίς καν να της το ζητήσω "μαντεύοντας" τις προθέσεις μου. Αφού την έγλειψα κάμποση ώρα δηλώνοντάς της εκ των προτέρων ότι είμαι φίλος των παιχνιδιών με τη γλώσσα (σημειωτέον δεν είναι εντελώς αρνητική στο δάχτυλο στο μουνάκι της αλλά δηλώνει πως προτιμά μόνο άγγιγμα της κλειτορίδας) της είπα να γυρίσει αλλιώς και χωρίς καν να πω τίποτα τούρλωσε τον υπέροχο κώλο της σε τέτοια στάση ώστε να μπορώ να γλείψω το γκρόβερ της (πάλι μαντεύοντας τις προθέσεις μου) όπως και έκανα για αρκετή ώρα. Κατόπιν σκουπιστήκαμε κι οι δυο και οδηγηθήκαμε στο κρεβάτι όπου η θεά τούρλωσε και πάλι τον υπέροχο κώλο της για να συνεχίσω την προηγούμενη δραστηριότητα. Πριν με γλείψει εκείνη επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό της ζήτησα να κάνουμε ένα ισπανικό χωρίς καπότα όπως και έγινε με εμένα όρθιο κι εκείνη καθιστή στο κρεβάτι. Αμέσως μετά γυρίσαμε σε στάση 69 όπου συνεχίσαμε τα γλωσσικά μας παιχνίδια πλέον και με τη συμμετοχή της Αφροδίτης. Η πίπα της παρ' ότι χωρίς πολλά παρελκόμενα είναι πάρα πολύ καλή σε βαθμό που να κινδυνεύεις να τελειώσεις εκεί. Έπειτα από λίγη ώρα λοιπόν της είπα να προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο με πρώτη στάση αυτή από πάνω, στάση στην οποία είναι πολύ καλή. Αμέσως μετά ιεραποστολικό συνοδεία πρόστυχων προτροπών από την κοπέλα άκρως καβλωτικών (εδώ να σημειώσω ότι το μόνο κακό που έχει είναι ότι βάζει πολλή κρέμα με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αισθητά η ποιότητα της διείσδυσης και φυσικά και η στύση εν τέλει). Τελευταία στάση στα 4 με εμένα όρθιο κι αφού προηγήθηκε γλείψιμο του γκρόβερ για ακόμα μια φορά. Εδώ να σημειώσω ότι προσπάθησε να πάρει ελαφρώς πλαγιαστή θέση (το γνωστό κόλπο) για να περιορίσει το βάθος της διείσδυσης αλλά την επανέφερα στην κανονική θέση. Και πάλι όμως δεν αφήνει τον πελάτη στο 100% σ' αυτήν τη στάση με το να μην τουρλώνει τελείως τον κώλο της κ.τ.λπ. οπότε συμπερασματικά η καλύτερή της στάση κατ' εμέ είναι να είναι αυτή από πάνω. Μετά από αρκετές δονήσεις πισωκολλητού της ζήτησα να τελειώσω χωρίς προφυλακτικό πάνω στον κώλο της πράγμα το οποίο αρνήθηκε ευγενικά (και δεν αφήνει γενικά σε κανένα μέρος του σώματός της) οπότε το ποθούμενο ήρθε με μία καταπληκτική τελειωτική πίπα από μεριάς της με την περιστασιακή χρήση και των χεριών την οποία συνέχισε ασταμάτητα ακόμα και αφού είχα ήδη τελειώσει, απίστευτη κάβλα. Αμέσως μετά με δική της προτροπή και προς τιμήν της την αράξαμε περίπου ένα τέταρτο χαλαρά στο κρεβάτι όπου είχαμε μία πιο εκτενή συζήτηση γύρω απ' τη ζωή της, τη δουλειά της, τους πελάτες, τις σχέσεις της με τις άλλες κοπέλες κ.τ.λπ. Ύστερα σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο για ντουζάκι, εγώ ντύθηκα και έφυγε απ' το δωμάτιο αφού με ευχαρίστησε και μου έριξε δυο σβουριχτά φιλιά. Εγώ κατέβηκα σε λίγο στο μπαρ όπου κοπάνησα τις γνωστές μου χαλαρωτικές βότκες ερχόμενος στα όρια της μέθης, χαιρέτησα την Αφροδίτη την ώρα που έφευγε, έπιασα κουβέντα με τη Νικολέττα που αντικατέστησε την κυρία Πέτρα στην επόμενη βάρδια η οποία είχε ξεκινήσει και τον ευγενέστατο barman, με την Πωλίνα να μας διακόπτει ευχάριστα ανά διαστήματα με τα σκέρτσα της, εν τέλει έφυγα στις 6:30. Συμπερασματικά η Αφροδίτη είναι μία Ελληνίδα καλλονή η οποία είναι άψογη επαγγελματίας, αρχοντογυναίκα που κερδίζει το σεβασμό στο πρόσωπό της αλλά παράλληλα κρατάει και τις απαραίτητες αποστάσεις με τον πελάτη κυρίως όσον αφορά αυτά που θα κάνει στο κρεβάτι καθώς έχει κάποιες αρχές και οριοθετεί τη συνεύρεση με τον τρόπο της μη δεχόμενη "ακραία" πράγματα όπως γλωσσόφιλα, ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, τελείωμα χωρίς καπότα κ.τ.λπ. και όντας γενικότερα κάπως συντηρητική με θέματα που μπορεί να κινδυνέψει η υγεία της πράγμα το οποίο φυσικά κάθε επαγγελματίας ιερόδουλη δικαιούται να απαιτεί. ΔΕΝ συνιστάται σε όσους επιζητούν λίγη "πουτανιά" παραπάνω για να φτιαχτούν εγκεφαλικά, σε όσους έχουν ανώμαλα γούστα (με την καλή έννοια) και σ' όσους αρέσκονται σε ακρότητες όντας επιθετικοί κ.λπ. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα, ευχαριστώ την Αφροδίτη για την εμπειρία που μου χάρισε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2013
Εχει μωρομαντηλλα στο 3 Μεγάλο χαμόγελο
Δεν ειναι ομως πλεον στις συνηθσμενες συσκευασιες των super market, αλλα ατομια σφραγισμενα σε "ασημι" θηκουλα, με το Logo του Oriental επανω στο φακελακι.
Το ξερω γιατι χρησιμοποιησα ο ιδος την περασμενη εβδομαδα στην συανντηση μου με την Πωλινα.
Εκτος εαν ειχαν τελειωσει και δεν τα ειχαν ανανεωσει......
01 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχεις δίκιο, είχε τέτοια απλά εγώ δεν πρόσεξα ότι είναι μωρομάντηλα!
01 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ελπίζω μόνο να μην ειναι αγορασμένα απο το makro και έχουμε πάλι κανένα ατύχημαΜεγάλο χαμόγελο τουλαχιστον τωρα που έχουν και τι σφραγίδα του μαγαζιού δεν θα υπαρχει κανένα πρόβλημα.αλλωστε το μαγαζί στην καθαριότητα ειναι τοπ.
S
skatofatsa
01 Φεβρουαρίου, 2013
ΧαμόγελοΣε ευχαριστώ μωρό μου για τα καλά σου λόγια και εγώ πέρασα πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!ΧαμόγελοΧαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4