Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348403
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ειχα παει μια μερα απο αριστοτελους για να δω αυτη τη βαλεντινα που δουλευει καθε τεταρτη στο συγκεκριμενο στουντιο.
μπαινω μεσα μου την παρουσιαζει η τσατσα. ψηλή καστανοξανθη ρωσιδα, ψιλο-πουρο με σπασμενο προσωπο.
κατι μου θυμιζε αλλα δεν ημουν σιγουρος και ετσι εδωσα το αντιτιμο για να περασω.

ομως οταν ηρθε στο δωματιο και αρχισαμε την συζητηση αμεσως καταλαβα οτι την ειχα παρει και πιο παλια γύρω στο 2010 και με την ιδεα αυτη και μονο ξενερωσα γιατι θυμομουν την συμμετοχη της τοτε και δυστυχως δεν φαινετα να υπαρχει η κριτικη πιο πανω που εψαξα να βρω για να την εισχωρησω να θυμηθουμε τα παλια.

τεσπα ξεκινησε λιγα γλυψιματα για προκαταρκτικα, δυστυχως η κοπελα όπως συνηδειτοποιησα εχει κρεμασει αρκετα στο σωμα. συνεχισε με τσιμπουκι καλο και μια δυο αλλαγες στασεων μεχρι να τελειωσω γιατι βαριομουνα περαν το οτι ακομα μεχρι σημερα συνεχιζει αυτα τα γελοια αχ-βαχ που ακομα και τοτε με εκαναν να γελαω, αλλα αυτη τη φορα δεν ειχα καμια ορεξη.

αυτα. προσοχη την επομενη φορα.

παμε γι αλλα... ΚουλΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
adriano69
Σεβαστός
96
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2013
Νομίζω ότι πρόκειται για τη Βαλεντίνα από το 46 στη Βριλησσού...Σωστά;
01 Φεβρουαρίου, 2013
Ποια απ' όλες τις Βαλεντίνες είναι; Μήπως εκείνη που δούλευε στη Βριλησσού 60 το 2010 και ύστερα έφυγε για την πατρίδα της; Αν είναι αυτή...ξαναρχίζω το άθλημα, ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε τύχει!...
01 Φεβρουαρίου, 2013
δεν γνωριζω γιατι δεν ανεβαινω πολυ βουνο, αλλωστε και την προηγουμενη φορα παλι στο αριστοτελους 6 την ειχα πετυχει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3