Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155875
Γενική βαθμολογία
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρωτη φορα το παθαινω αυτο. Θα μπορουσα να γινω πελατης σε μια μονο κοπελα πλεον. Ακομα και με κοπελες που εχω περασει καλα, εχω παει μεχρι 2 φορες. Με τη Μαντονα θα μπορουσα να πηγαινω καθε μερα..
Λοιπον, η κοπελα ειναι παρα πολυ ομορφη, ψηλη, με ωραιο προσωπο, βυζαρες, κωλαρα, ποδαρες... Το πακετο! Αυτα βεβαια τα βλεπεις (οχι συχνα) και αλλου. Το πως ομως κανει σεξ η κοπελα δεν παιζεται! Ειναι επικοινωνιακη οσο πρεπει, σε ρωταει γενικα τι θες γιατι ο καθενας εχει ξεχωριστες προτημισεις, αλλα ειναι πυραυλος η κοπελα! Και το βλεπεις οταν καυλωνει, δεν κρατιεται! Σε μια φαση αρχισε και φωναζε, και της λεω: αν μπορεις λιγο πιο σιγα.. και μου απανταει: μα εχω καυλωσει, ετσι κανω! και το εννοουσε, και συνεχισε ετσι, μες στην καυλα..
Δεν ειναι καθολου βιαστικη στο δωματιο, και ολες οι κινησεις της ειναι καυλωτικες. Επισης δεν ακουσα ουτε ενα: μη-οχι, παρα μονο προτροπες για να την γλυψω κι εδω, κι εκει κτλ. Στα προκαταρκτικα ειναι τρομερη, με γλυψιματα σε ολα τα σημεια.. Και ειναι προστυχη. Θυμαμαι το βλεμα της και καυλωνω..ανυπομονω να την ξαναδω!
Γενικα περασα υπεροχα, πολυ καλυτερα απ'οτι εχω περασει ξανα, εφυγα παραπατωντας. Πριν φυγω ειχαμε και μια μικρη κουβεντα, πολυ ευχαριστη και μετα με χαιρετησε κι εφυγε, γιατι περιμενε συναγωνιστης..
Ελπιζω να μην ηταν ετσι μονο αυτη η φορα, θα ξαναδοκιμασω και θελω να ειναι παντα ετσι.
Καλες τσαρκες!
Λοιπον, η κοπελα ειναι παρα πολυ ομορφη, ψηλη, με ωραιο προσωπο, βυζαρες, κωλαρα, ποδαρες... Το πακετο! Αυτα βεβαια τα βλεπεις (οχι συχνα) και αλλου. Το πως ομως κανει σεξ η κοπελα δεν παιζεται! Ειναι επικοινωνιακη οσο πρεπει, σε ρωταει γενικα τι θες γιατι ο καθενας εχει ξεχωριστες προτημισεις, αλλα ειναι πυραυλος η κοπελα! Και το βλεπεις οταν καυλωνει, δεν κρατιεται! Σε μια φαση αρχισε και φωναζε, και της λεω: αν μπορεις λιγο πιο σιγα.. και μου απανταει: μα εχω καυλωσει, ετσι κανω! και το εννοουσε, και συνεχισε ετσι, μες στην καυλα..
Δεν ειναι καθολου βιαστικη στο δωματιο, και ολες οι κινησεις της ειναι καυλωτικες. Επισης δεν ακουσα ουτε ενα: μη-οχι, παρα μονο προτροπες για να την γλυψω κι εδω, κι εκει κτλ. Στα προκαταρκτικα ειναι τρομερη, με γλυψιματα σε ολα τα σημεια.. Και ειναι προστυχη. Θυμαμαι το βλεμα της και καυλωνω..ανυπομονω να την ξαναδω!
Γενικα περασα υπεροχα, πολυ καλυτερα απ'οτι εχω περασει ξανα, εφυγα παραπατωντας. Πριν φυγω ειχαμε και μια μικρη κουβεντα, πολυ ευχαριστη και μετα με χαιρετησε κι εφυγε, γιατι περιμενε συναγωνιστης..
Ελπιζω να μην ηταν ετσι μονο αυτη η φορα, θα ξαναδοκιμασω και θελω να ειναι παντα ετσι.
Καλες τσαρκες!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2013
Είναι πράγματι τπέροχη η Μαντόνα. Την έχω πάρει δύο ή τρεις φορές και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Στα παραπάνω σχόλια έχω να προσθέσω ότι γλύφει κωλοτρυπίδα, και νομίζω ότι χύνει πραγματικά με το γλυφομούνι. Την πρώτη φορά που την πήρα άρχισα με ένα λύψιμο στις ρώγες. Της άρεσε τόσο που ενώ αρχικά μου είχε πει ότι δεν ήθελε να της γλύψω το μουνί γιατί είχε βάλει κρέμα, λόγω ερεθισμού από γένια πελάτη, πήγε και πλύθηκε για να της γλύψω και το μουνί. Της το έγλυψα και έδειξε να έχει πράγματι οργασμούς. Την δεύτερη φορά την ώρα που μου έκανε διάφορα, τηλεφώνησα από το κινητό στην σύντροφό μου, που πολύ το ευχαριστιέται όταν με βλέπει ή με ακούει να γαμάω άλλη (το ίδιο ισχύει και για μένα). Την έβαλα να μιλήσει με τη Μαντόνα κι εκείνη της έλεγε διάφορα πολύ καυλωτικά που την έκανε να τραβήξει μαλακία. Σ' όλη τη διάρκεια του γαμησιού η δική άκουγε. Μου ζήτησε να πάμε μαζί στη Μαντόνα κι εκείνη συμφώνησε. Δεν το κάναμε ακόμη, γιατί είναι πολύ ...κινητική και όταν αποφασίζαμε να πάμε δεν την βρίσκαμε... Πότε στη μία διεύθυνση, πότε στην άλλη και πότε εκτός βάρδιας. Πάντως θα το κάνουμε.
E
Epicuros
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1