Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πάει καιρός που επισκέφτηκα τη Βίκυ αλλά είναι μία συνάντηση που θα σας περιγράψω,καθώς ρωτάνε αρκετοί στο forum για τις επιδόσεις της...Η επίσκεψή μου έγινε απόγευμα μετά από τσάρκα στα ιδρύματα στο Γκάζι,βγήκα στην Εθνική και κατέληξα στο τελευταίο κατά σειρά ίδρυμα!
Αφού πάρκαρα το αυτοκίνητο μου στο χώρο που διαθέτει το στούντιο (ο οποίος θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο διακριτικός...)με υποδέχτηκε η υπηρεσία στο σαλόνι για να με ενημερώσει για τις κοπέλες που εργαζόντουσαν...Δύο κοπέλες στη βάρδια η Μαργαρίτα η οποία ήταν απασχολημένη με συναγωνιστή και η Βίκυ που με γλυκό,ναζιάρικο σαλονάρισμα εμφανίστηκε.Για όσους δεν τη γνωρίζουν πρόκειται για μία καθημερινή γλυκιά κοπέλα από Πολωνία,ξανθιά με όμορφο σώμα,συμπαθητικό πρόσωπο αλλά και γαλανά μάτια...
Αφού είχα γυρίσει αρκετά ιδρύματα και η τσάρκα έφτανε στο τέλος της δεν το σκέφτηκα και πολύ και επέλεξα τη Βίκυ για μία στενότερη γνωριμία...
Επιλογή του απλού προγράμματος καθώς δεν γνώριζα τη κοπέλα και η υπηρεσία με καθοδήγησε σε ένα από τα αριστερά μεγάλα δωμάτια της εισόδου.Λίγα λόγια για το δωμάτιο,μεγάλος χώρος ίσως το μεγαλύτερο δωμάτιο που έχω περάσει,εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα,ντουζιέρα με δικό της φωτισμό,πετσέτα,πολυθρόνα για να ακουμπήσεις τα ρούχα σου,μωρομάντηλα κτλ.
Ένα σύντομο,χαλαρωτικό ντουζάκι μίας και το στούντιο διαθέτει τα πάντα και αναμονή μέχρι να έρθει η Βίκυ...
Μετά από μικρή ανμονή η Βίκυ ήρθε στο δωμάτιο για να ξεκινήσει η γνωριμία μας...Αφού με ρώτησε το όνομά μου και γνωριστήκαμε δεν καθυστέρησε καθόλου στο να γίνει η έναρξη με κάποια χάδια από μέρους της.
Σειρά μου να πιπιλίσω το στήθος της και να ανταλλάξουμε κάποια φιλιά,καθώς εκείνη έβγαζε και τα τελευταία ρούχα που κάλυπταν τα ευαίσθητα σημεία της...
Η συνέχεια περιλάμβανε στοματικό αρκετά καλό,βαθύ με τη γλώσσα να περιποιείται το κορμό αλλά και τη γύρω περιοχή χωρίς να αφήνει τίποτα παραπονεμένο...
Δεν άντεξα και πολύ και την διέκοψα για να συνεχίσουμε σε ιεραποστολική στάση όπου με αργούς ρυθμούς και κάποιους αναστεναγμούς πέρασαν λίγα λεπτά.Συνέχεια στα τέσσερα,μικρή διακοπή για κάποια γλωσσόφιλα και ξανά ιεραποστολικό όπου δεν άντεξα πολύ και κάπου εκεί μας βρήκε το τέλος ....Κάθισε λίγο δίπλα μου και μιλήσαμε λίγο για τη χώρα της αλλά και για κάποια άλλα θέματα της δουλειάς της.Με ένα φιλί στο μάγουλο με αποχαιρέτησε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον καθώς όπως είπε θα με περιμένει...
Μία γνωριμία που θα θυμάμαι,καθώς ήμουν λίγο διστακτικός στην αρχή αν θα περάσω καλά μαζί της,τελικά η Βίκυ με ικανοποίησε σε μέγιστο βαθμό,και το ρίσκο που πήρα μου βγήκε σε καλό...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2013
πολύ κατατοπιστική η κριτική σου φίλε saikt. απλά μια ένσταση...πόσο διακριτικό να ήταν το παρκινγκ? νομίζω δεν υπάρχει πιο καλά φυλαγμένο στούντιο σαν είσοδο και παρκινγκ...Χμμμ;
30 Ιανουαρίου, 2013
Γλωσσοφιλα ρε φιλε! Ουτε καν! Η γκομενα δεν γουσταρει με τιποτα! Δεν ξερω τοσο πολυ σε γουσταρε???
31 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σίγουρα,απλά στα αριστερά της εισόδου όπως πας να μπείς περνάνε αυτοκίνητα και σε κοιτάνε....
31 Ιανουαρίου, 2013

Σε εμένα έδωσε...Τώρα δεν νομίζω να με γούσταρε πολύ αλλά τι να σου πω...Έτυχε...
31 Ιανουαρίου, 2013

8-1-13??? Κατι μου βρωμαει αφου δεν δουλευε εκεινη την μερα!Χμμμ;
31 Ιανουαρίου, 2013

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική,η συνάντηση έχει γίνει εδώ και μέρες,νομίζω ανάμεσα στις γιορτές.Απλά επειδή είμαι νέο μέλος την έγραψα τώρα τη κριτική....Δεν κάνω σε καμία περίπτωση promotion....
31 Ιανουαρίου, 2013

Ok! Πασο! Επειδη ελειπε πολυ καιρο το ανεφερα. Αλλα εχω κολλησει με τα γλωσσοφιλα, οντως ειναι στις υπηρεσιες της κοπελας? Να ζητησω και εγω οταν ξαναπαω?Γλώσσα
31 Ιανουαρίου, 2013

Μην το ζητήσεις αυτό...Βλέπεις πως θα πάει το κλίμα της συνάντησης...Μπορεί άμα το ζητήσεις να σου πει φυσικά όχι...
01 Φεβρουαρίου, 2013

Σωστο αυτο που λες!! Αλλα σκεψου ποσοι θα τσιμπισουν διαβαζοντας την κριτικη σου! Μηπως ηταν λαθος σου να γραψεις στην κατηγορια ''υπηρεσιες κοπελας'' ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ Για σκεψου τι πακετο θα φαει το κοριτσι με τους πελατεςΧμμμ;
01 Φεβρουαρίου, 2013

Μπορεί να ήταν λάθος μου.....Τέλος πάντων,καλά να περνάς...!
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10