Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 36 10
Sex Studio
44256
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Τα θελα και τα παθα...Εμφανιστηκε το μιλφειγ στο σαλονι με ενα προκλητικο χαμογελο,μαυρο στρινγκ και ζαρτιερες με διχτυωτο καλσον και δυστυχως δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο μιας και αυτη η εμφανιση ειναι απο τις αγαπημενες μου σε γυναικα (φετιχ βλεπετε).Μελαχροινη με σπαστο μακρυ μαλλι,λιγα κιλα παραπανω στον κωλο που μου αρεσει αυτο,μετριο προς ασχημο προσωπο,45+ ηλικιακα την εκανα.Μπηκε στο δωματιο με αγριες διαθεσεις μπορω να πω...Με πεταξε στο κρεβατι με φιλουσε σε ολο μου το κορμι,δεχτηκε χαδια και δαχτυλα στο μουνι της.Ξεκινησε μια ψιλοαγρια πιπα με αρκετο δοντι ομως (αφου μου γινε σαν τη φανελα του ολυμπιακου με ασπρες και κοκκινες ριγες απο τα δοντια της ).Προφυλακτικο αλα καλτσα σταιλ και γαμισακι ιεραποστολικο.Ως εδω ειναι τα καλα...Με το που τη γυρναω για πισωκολλητο,μου στηνει την κωλαρα της και τι να ΔΩ...??????? Βλεπω ρε παιδια ακριβως εκει που ειναι η κωλοτρυπιδα της ενα βυζουνι μιλαμε σαν μπιλια και ισως μεγαλυτερο,κατακοκκινο... Αιμορροειδες να πω,κονδυλωμα να πω δεν ξερω τι σκατα ηταν,αλλα καταφερε να μου τον κανει σταφιδα...Φυσικα μετα δε μου σηκωνοταν ευκολα και την ειπα να φυγει.Εννοειται δεν καταλαβαινε γρι γιατι Ελληνικα δεν καταλαβαινει ουτε με Ουκρανο διερμηνεα...Τραγικη η κατασταση,χαλαστηκα παρα πολυ με αυτο το θεαμα,ειχα φοβερη ορεξη αλλα μου κοπηκε αποτομα και για τα καλα μαλιστα.Μαυρο απο μενα δεν προκειται να ξαναπαω μαζι της εννοειται και γενικα θα το σκεφτω να ξαναπαω συντομα σε μπουρδελο.Δε θελω να αποτρεψω φυσικα κανεναν,μπορει καποιοι απο σας στο παρελθον να εχετε περασει καλα μαζι της,γουστα ειναι αυτα.Τζαμπα το 40ρι,να πω βεβαια οτι ειχε αρχικη τιμη το γυμνο στα 50 αλλα η χοντρη κλασσικη του χωρου τσατσα το κατεβασε ενα δεκαρικο.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2013
και απο το βυζουνι που και εγω προσεξα στον κωλο να μην ξεκαβλωνες, θα απορουσες με την αισθηση του πεους σου στο μουνι της. Με εκανε να απορησω αν οντως το χωνω σε μουνι.
Cecell
23 Ιανουαρίου, 2013
Ναι ρε φιλε vourvou οντως δικιο εχεις,ειχα κι αλλα να πω , αλλα η ξενερα μου ηταν τοσο μεγαλη που θελοντας τα ξεχασα...Το μουνι της ηταν τοσο στενο λες και προσπαθουσα να μπω αναμεσα σε βραχια...!!!
Al Kavlone
24 Ιανουαρίου, 2013
το κακο μαμουζι χαχαχαχ
skieros
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3