Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179938
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κατεβαίνοντας στο γκάζι για να δω το νέο "αιμα" των Κασσάνδρας την Αντα, είχα φτιάξει σκηνικά στο μυαλό μου για πορνοσταρικο πήδημα μιας κ κάτι τέτοιο μου βγαζε από τις φωτός. Οταν έφτασα όμως είχε ήδη σχολάσει, αλλα για καλή μου τύχη είδα την Ελίζα που κατεφθανε τρέχοντας. Με την Ελίζα έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αλλα πάντα σε κλίμα gfe... Μπαίνουμε στο στούντιο, πεταω 100 ευρώ στον καναπε(γνωριζομαι καλα με την υπηρεσία) κ τραβάω την Ελίζα με τα ρουχα όπως ειναι στο δωμάτιο. Πλακωνομαστε σε κάτι τρομερά γλωσσοφιλα με πάθος κ βαθιά ενώ παράλληλα παλεύαμε να αποχωριστουμε τα ρουχα μας. Μου αρπάζει το πεος μου κ μου έκανε το πιο "απεγνωσμενο" τσιμπουκι που μου κάναν ποτε...με βογγητα, γρήγορα, βαθιά όλο με σάλια κ με ρουφηγμα στις μπάλες..τη γυρνάω σε 69 για να την περιποιηθω κ γω κ να μην προλαβαίνω να κανω τίποτα καθως κουνιόταν έντονα εκείνη πάνω στη γλώσσα μου...περασμα προφυλακτικού κ ξεκίνημα με cowgirl με εκείνη να χοροπηδάει πάνω μου μανιασμένα κ γω να τη χαστουκιζω στα κωλομαγουλα κ στο στήθος... Απότομα γύρισμα σε ιεραποστολικό με δυνατά καρφώματα κ παράλληλα πιασιματα(σαν πνίξιμο) στους λαιμούς μας ενώ τα βρισίδια πήγαιναν σύννεφο. Στα 4 καταπληκτικό στήσιμο όπου με παροτρυνε να τη "γαμησω δυνατα" κάτι που έκανα με ευχαρίστηση. Χαστούκια δυνατα στα κωλομαγουλα μέχρι που κοκκινισαν. Της λύνω τα μαλλια κ τραβώντας την από κει την καρφωνα δυνατά πάνω μου. Ξαναγυρισμα σε ιεραποστολικό όπου προλαβαίνει και μου σκάει σφαλιαρα στο προσωπο...αυτο ήταν..τρελλαθηκα!!! Της βουλωνω το στομα με γλωσσοφιλα κ τραβιεμαι αμέσως από κοντά της κ της δίνω ένα δυνατό μπάτσο στα μπούτια. Της ανοίγω απότομα τα πόδια κ μπήκα μέσα της με δυναμη...εκεινη να φωνάζει, να βρίζει κ να με "κοροϊδεύει" ότι δεν αντεχω παραπάνω κλπ..ο ιδρώτας να τρέχει ποταμι κ μετά να μου λέει ότι θέλει να τη χύσω στα πατουσακια της κάτι που έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση μετά από δυνατό σφυροκόπημα....
Ήταν ο,τι καλύτερο έχω ζήσει σε pse, με ένα κοριτσι που τελικά ξέρει κ παίζει μπάλα παντού, νιώσαμε κ οι δυο άνετα καθώς γνωριζόμαστε κ ανακάλυψα κ γω νεα όρια για τον εαυτό μου...δεν παρεξηγησε τις χειρονομίες μου απεναντίας απέδειξε ότι ξέρει να "παλεύει"...
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελίζα
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras