Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396312
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Να και μια κριτικη αλλιωτικη απο τις αλλες..μια κριτικη που τη χρωστουσα,και που επρεπε να την γραψω τρια χρονια πριν.Δεν περιμενα ποτε οτι θα την εγραφα..ομως τελικα τιποτα δεν εξαρταται απο εμας,ο χρονος και η μοιρα ειναι αυτη που καθοριζουν τις κινησεις μας.Εμεις ειμαστε απλα το εκτελεστικο οργανο.Παολα λοιπον,η μεγαλυτερη ιεροδουλος που περασε απο την αθηνα,ναι,ετσι θα το γραψω
Θυμαμαι τη πρωτη φορα που βρεθηκαμε στο στουντιο της αγ μελετιου,μια στιγμη που δεν προκειται να ξεχασω ποτε στη ζωη μου.Ειχανε περασει αρκετοι μηνες που επικοινωνουσαμε στο ιντερνετ και τελικα εφτασε η στιγμη που θα βρισκομασταν μαζι,σαν εραστες πια.Ισως και οχι παλι,δεν ηξερα πως θα μας εβγαινε αυτη η συνεδρια,φιλικα,η'ερωτικα
Οταν μπηκε στο δωματιο και με μια κινηση με πλησιασε,χωρις ν αποκαλυψω τη ταυτοτητα μου,ηθελα αυτη η πρωτη επαφη να γινει αμεροληπτα,και εβγαλε το φορεμα της,βρεθηκα μπροστα σ ενα θεαμα,που λιγες φορες ειχα δει στη ζωη μου,ενα κορμι θεας.Ενα κορμι που δεν μπορουσα να οριοθετησω,να σχεδιασω το περιγραμμα,λες και ενα ολογραμμα περιεβαλε το κρμι της,και αυτο μου εχει τυχει μονο μια με δυο φορες ακομη στη ζωη μου,σε γυναικειο κορμι,και πιστεψτε με εχω δει πολλα.Οπως ενας θνητος στην αρχαια εληνικη μυθολογια που ειδε το σωμα της θεας αφροδιτης και τυφλωθηκε,κατι αναλογο,αλλα διχως τετοιες επιπλοκες,μιας που η ιστορια εκτυλισεται στη συγχρονη εποχη πια,Το τι εγινε μετα δεν θα πω,δεν εχει σημασια,παρα μονο ο τροπος που με φιλαγε,που με χαιδευε,που με ειχε και την ειχα στην αγκαλια της ,και ηταν μαγικος.Και οταν τελειωσαμε,ημουν ερωτευμενος..λες και το βελος του αρχαιου θεου ερωτα με ειχε πετυχει και το γλυκο δηλητηριο αρχισε αμεσως να δρα μεσα μου
Απο τοτε την ειδα αρκετες φορες,και καθε φορα η αγωνια και η λαχταρα ηταν η ιδια
Ξερουμε οτι πολλες φορες, αυτο που θελουμε,και αυτο που εχουμε μαθει,απο τα βιβλια,απο τη θρησκεια, απο μια κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια,ειναι οτι το πρεπον ειναι να σταματησει,για το δικο της καλο.Ομως ειλικρινα,ηταν η μοναδικη φορα που οταν το αποφασισε,αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι η κοπελα αυτη γεννηθηκε για ενα πραγμα και μονο.Να δινει χαρα στους ανδρες,να ειναι ιερεια της θεας αφροδιτης.Αν λοιπον καποια στιγμη,αναρωτηθεις απο που προερχεσαι παολα,και ποιος ειναι ο σκοπος της παρουσιας σου στη γη,νομιζω οτι μπορεις ν απαντησεις.Ερχεσαι απο εναν αλλο κοσμο,δυομιση χιλιαδες χρονια πριν,και ησουν ιερεια της θεας αφροδιτης..
Υ.Γ Η ημερομηνια και η συναντηση ειναι ενδεικτικη,αυτο που εχει σημασια ομως ειναι ολα τ αλλα.Και ολα τ αλλα ειναι η πραγματικοτητα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2013
Πάρα πολύ καλή όντως
Παολάρα !!!!Έρωτας
26 Ιανουαρίου, 2013
μια κριτικη που αναβλυζει απο τα εσωψυχα και που δειχνει παθος πανω απο ολα.θλιβομαι για αυτους που δωσαν αρνητικη ψηφο σε αυτην την κριτικη.φαινεται στη ζωη τους η λεξη παθος τους ειναι εντελως αγνωστη και προτιμουν την συμπεριφορα του ανθρωπου του νεαντερταλ
27 Ιανουαρίου, 2013
Προσέξατε, ἡ Πάολα εἶχεν πολὺ καλὴ φήμη πρὸ 5 - 6 ἐτῶν καὶ δὲν ἔχομεν λόγους νὰ ἀμφιβάλομεν διὰ τὰς καλὰς της ὑπηρεσίας καὶ σήμερον, πλὴν εἶσθε ὑπερβολικὸς καὶ ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον ἐκτὸς θέματος.

Εκεῖνον δὲ μὲ τὸ σῶμα - ὁλόγραμμα τὶ τὸ εἴπατε; Ἐλαφρῶς ὑπέρβαρος εἶναι ἡ νέα...
B
bakalhs
27 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φοβαμαι οτι αντιληφθηκατε λαθος κε bakalhs.Aναφερομαι και περιγραφω την πρωτη συναντηση που ειχα με την κοπελα,πριν απο τεσσερα χρονια περιπου στο στουντιο της αγ μελετιου,την κοπελα εχω να την δω τεσσερα χρονια.Δυστυχως καταβαλετε αρκετες προσπαθειες για να μου γινεται αντιπαθης,και οφειλω να ομολογησω οτι τα καταφερνετε με αρκετα μεγαλη επιτυχια,αν και πιστεψτε με,δεν θα το επιθυμουσα.
27 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δὲν ἐνδιαφερόμεθα διὰ συμπαθείας ἤ ἀντιπαθείας ἀλλὰ δι' ἀντικειμενικὴν πληροφόρησιν.

Θὰ ἦτο ἐποικοδομητικωτέρα ἡ περιγραφὴ τῶν σημερινῶν ὑπηρεσιῶν τῆς Πάολας.
B
bakalhs
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5