Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 244 10
Sex Studio
454011
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μίας και στη βόλτα που έκανα στα περισσότερα ιδρύματα στη περιοχή του κέντρου δεν με ενθουσίασαν οι κοπέλες έτσι είπα να πραγματοποιήσω μία επίσκεψη στο μακρινό στούντιο της Λυκόβρυσης.Αφού έφτασα πάρκαρα το αυτοκίνητο μου στο χώρο που έχει για πάρκινγκ και οδηγήθηκα προς το ίδρυμα.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία και με ενημέρωσε για τις δύο κοπέλες που εργαζόντουσαν.Η μία ήταν η Μαρίζα και η δεύτερη η Μαργαρίτα όπου και επέλεξα!Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία ψηλή σχετικά κοπέλα,καστανόξανθη σε στυλ καρέ με όμορφο φυσικό στήθος.Να τονίσω πως εμφανίστηκε στο σαλόνι χαμογελαστή και αρκετά σέξυ με ένα διχτυωτό καλτσόν και σουτιέν σε πράσινο χρώμα.Πέρασα στο ευρύχωρο δωμάτιο το οποίο διαθέτει τα πάντα για ένα χαλαρωτικό ντους.Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το πιο οργανωμένο θα έλεγα!
Είσοδος της Μαργαρίτας στο δωμάτιο και ξεκίνημα κατευθείαν με κάποια πεταχτά φιλιά σε όλο το σώμα μου.Συνέχεια με εμένα να εξερευνώ το σώμα της δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο στήθος της.Αλλαγή για 69 με στοματικό το οποίο περιλαμβάνει περιποίηση σε όλη τη περιοχή...Η έναρξη στο σεξ ήτανε με τη Μαργαρίτα από πάνω να κινείται σε σωστούς ρυθμούς,σύντομη αλλαγή για ιεραποστολικό με εμένα να μην έχω και πολλές αντοχές καθότι τα προκαταρκτικά της δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια!Το τέλος ήρθε με ισπανικό καθώς από την αρχή είχα κολλήσει με το στήθος της!
Συμπερασματικά η Μαργαρίτα είναι μία αξιόπιστη επιλογή και δύσκολα κάποιον θα τον αφήσει παραπονεμένο....Αυτά από εμένα να περνάτε καλά...!
Είσοδος της Μαργαρίτας στο δωμάτιο και ξεκίνημα κατευθείαν με κάποια πεταχτά φιλιά σε όλο το σώμα μου.Συνέχεια με εμένα να εξερευνώ το σώμα της δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο στήθος της.Αλλαγή για 69 με στοματικό το οποίο περιλαμβάνει περιποίηση σε όλη τη περιοχή...Η έναρξη στο σεξ ήτανε με τη Μαργαρίτα από πάνω να κινείται σε σωστούς ρυθμούς,σύντομη αλλαγή για ιεραποστολικό με εμένα να μην έχω και πολλές αντοχές καθότι τα προκαταρκτικά της δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια!Το τέλος ήρθε με ισπανικό καθώς από την αρχή είχα κολλήσει με το στήθος της!
Συμπερασματικά η Μαργαρίτα είναι μία αξιόπιστη επιλογή και δύσκολα κάποιον θα τον αφήσει παραπονεμένο....Αυτά από εμένα να περνάτε καλά...!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού