Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831708
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το 2013 περνάω μια περίοδο πειραματισμών και «δοκιμών» με κορίτσια που δεν έχω ξανατιμήσει μέχρι τώρα. Ένα από αυτά τα κορίτσια είναι (ή μάλλον πλέον ήταν) και η Λούση. Μια νεαρή κοπέλα με καστανοκόκκινα ίσια μακριά μαλλιά μέχρι την μέση περίπου. Σώμα με αρμονικές αναλογίες, χωρίς περιττά κιλά, φυσικό στήθος με πολύ ωραία αφή όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια και καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά. Είναι σε γενικές γραμμές μια αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα.
Την είχα δει σε παλιότερες τσάρκες μου, μου άρεσε και σήμερα αποφάσισα την στενότερη γνωριμία σε πρόγραμμα με 69.

Γελαστή και ευδιάθετη ήρθε μετά από αρκετή ώρα στο γνωστό δωμάτιο Νο 4. Μιλήσαμε για λίγο, για τις πρόσφατες Χριστουγεννιάτικες διακοπές της στην πατρίδα της.

Έβγαλε το ολόσωμο λεοπαρ συνολάκι που φορούσε για να μείνει μόνο με τις ανάλογες λεοπαρ κάλτσες. Ξεκίνησε να με φιλάει τρυφερά στο στήθος και εγώ να την χαϊδεύω σε όλο της το σώμα. Τα προκαταρκτικά της περιορίστηκαν στο πιπίλισμα των θηλών μου, κάτι όμως που το έκανε με πολύ καλή τεχνική έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα και εγώ να την φιλάω στον λαιμό και τα αυτιά τα, κάτι που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, με πολύ καλή συμμετοχή, χαμηλόφωνους αναστεναγμούς, βαθιές αναπνοές .Κατέβηκα σιγά σιγά προς το στήθος της με το οποίο ασχολήθηκα για κάποια λεπτά. Η αίσθηση όπως έγραψα και παραπάνω όμορφη, η ανταπόκριση της Λούση αξιόλογη, αυξάνοντας την ένταση των αναστεναγμών της, διακριτικά βογγητά, χαϊδεύοντας με ταυτόχρονα στο κεφάλι.

Ήρθε και η ώρα για το γατάκι της, το οποίο το περιποιήθηκα για αρκετή ώρα. Στο όλο σκηνιοκό από πλευράς της Λούση προστέθηκαν και κάποια λόγια/κομπλιμέντα για τον τρόπο που την φροντίζω, με προτροπές για αυξομείωση του ρυθμού, εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της μέχρι την στιγμή που ήρθε η ώρα για το δικό της στοματικό.

Με αριστοτεχνικό τρόπο πέρασε με το στόμα το προφυλακτικό και ξεκίνησε. Καλή τεχνική, με λίγο χέρι, βαθύ κατά διαστήματα, πρόστυχες ματιές, θέση του σώματος έτσι ώστε αν μπορώ και εγώ να ασχολούμαι με την ευαίσθητη περιοχή τα. Το μόνο αρνητικό σημείο ότι δεν ασχολήθηκε με την υπόλοιπη περιοχή αλλά επικεντρώθηκε μόνο στον «μικρό Cheyenne».

Το sex μαζί της σε καλά επίπεδα, με πολλές εναλλαγές στάσεων, καλή συμμέτοχη, αγκαλίτσες, φιλάκια, και γλειψίματα στους λαιμούς και τα στήθη μας. Η διαδρομή μας ήταν με την Λούση σε cow girl, στάση του λωτού, ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα., σε κλίμα gfe, κάτι το οποίο εγώ προτιμώ.

Μετά το τέλος με δική της πρωτοβουλία συνεχίσαμε την κουβέντα, με ευχαρίστησε που ήμουν καλός και ευγενικός μαζί της, και με την ευκαιρία μιλήσαμε για διάφορα περιστατικά που συναντάνε αυτές οι κοπείς στην καθημερινότητα τους και κάποια άλλα θέματα, για αρκετή ώρα.

Με την Λούση είχα μια επιτυχημένη συνάντηση. Με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμασταν υπήρξε η σχετική οικειότητα, «ίδρωσε» την φανέλα, προσπάθησε να περάσω καλά και τα κατάφερε.. Αν εμπλουτίσει λίγο περισσότερο τα προκαταρκτικά της και βελτιώσει το στοματικό της θα αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη επιλογή. Όχι πως και τώρα δηλαδή δεν είναι μια χαρά Ίσως πλέον και εγώ να ζητάω παρά πολλά.……

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λούση, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Λούση
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2013
"""Ένα από αυτά τα κορίτσια είναι (ή μάλλον πλέον ήταν) και η Λούση."""

Τι εννοεις ΗΤΑΝ? Πεθανε?
21 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΕΙΝΑΙ ενα απο τα κοριτσια πριν να την τιμησω.
ΗΤΑΝ, αφου οταν εγραψα την κριτικη την τιμησα

ΑΧΡΗΣΤΕ..

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2