Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 89 10
Κασσάνδρας 8Γ
Hot
Sex Studio
179938
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μεγάλη βραδιά η χθεσινή και αφού πέρασα απο ένα αποτυχημένο ραντεβού στα τυφλά είπα να πάω να ρίξω ένα μανίκι γιατί μόνο αυτό θα με κάλμαρε απ αυτό που πέρασα πιο πρίν....το ένστικτο μου έλεγε άννα αλλά γινόντανε ένας χαμός!!!ωπότε λέω να πάω στην δεύτερη και καλύτερη επιλογή της τζούλιας...και ευτυχώς....αφού είπαμε κάποιες κουβέντες,μου τον άρπαξε στο στόμα, χωρίς χρήση χεριών να φτύνει και να γλείφει ταυτόχρονα,το τέλος ήταν κοντά ωπότε τη σταματάω και περνάμε για λίγο στα όρθια οπου η θέα της κωλάρας της είναι φοβερή,με πολλά προστυχόλογα (οχι όμως υπρβολές)στη συνέχεια με πετάει στο κρεβάτι έρχεται και κάθεται απο πάνω μου ενω της γλείφω τα βυζιά, και με μια μαγική κίνηση μου στήνεται στα 4ρα ωσπου τελείωσα χτυπόντας τα κωλωμέρια της απο την ένταση που έβγαλα....γενικά η τζούλια είναι ένα κορίτσι που θα σε κάνει να περάσεις καλά χωρίς να βιάζεται και να είναι υπρβολική κάτι που μου αρέσει πολύ
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2013
ραντεβού στα τυφλά... τί σου είναι η Αθήνα ρε παιδάκι μου...
TYRAEL
20 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
μεσω ιντερνετ φιλε ασε δεν το ξανακανω! ειχε 2 φωτο παλιες αλλα αρκτα παλιες και την πατησα ασχημα
kolomagoulos
20 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
και αυτά μες στο παιχνίδι είναι... το βασικό είναι ότι παίζεται παιχνίδι...
TYRAEL
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3