Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Βλέποντας τις φώτο της Σελινας μου άνοιξε η όρεξη για να την δοκιμάσω,Άφιξη γυρο στης 18:00,διακριτικο μαγαζι με ανετο παρκινγκ.Περναω τις δυο πορτες και βρίσκομαι στο σαλονι.Για καλη μου τυχη ειμαι μονος. Με υποδεχεται η τσατσα, μου λεει τα προγραματα την ωρα που παρουσιαζετε η Σελινα Ενα κουκλακι 27-30 χρονων με πολυ γλυκο χαμογελο και φοβερο σωμα. Επελεξα το πρόγραμμα με μασαζ και μπαινω στο δωματιο κρεβατι στρογγυλο ταβανι με καθρεφτη. Μολις τελειωσα το ντουζακι μπαινει μεσα η Σελινα ακριβως οπως στις φωτογραφιες, δηλώνει λιθουανεζα και μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα. Λαδια,μασαζ και προκαταρκτικα χωρις βιασυνες και χωρις πολλα εξτρα. Ειναι επαγγελματιας και το καταλαβαινεις απο το πρωτο λεπτο, κυριαρχει αυτη στο παιχνιδι κατι που δεν με χαλαει καθολου. Παιρνει στασεις στα προκαταρκτικα που δεν εχεις προσβασει στο σωμα της με τα χερια σου. Πιπα χωρίς βιασύνες με καλη συμμετοχη. Στο κυριως πιατο εχει ενα φανταστικο ρυθμο χωρις κραυγες και πολλες εξαρσεις αλλα με σωστο τεμπο,αφου με καβαλησε για κανά 10λεπτο δεν μπορεσα να κρατηθω και τελειωσα. Σε γενικες γραμμες μια ευχαριστη εμπειρια και εφυγα ικανοποιημενος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σελίνα
Υπηρεσίες
nukteros
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια