Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Οι φωτογραφίες της και μια-δυο καλές κριτικές που είχα διαβασει με έκαναν να θέλω να τη δοκιμάσω. Πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο χωρίς να δω την κοπέλα και πραγματικά δεν απογοητεύτηκα καθόλου όταν μπήκε στο δωμάτιο. Η πραγματικότητα είναι σχεδόν όπως και στις φώτο: η Τζιοβάνα έχει μαλλιά ως τους ώμους και όχι κοντά όπως στις φώτο, κάτι που της πάει πολύ, και ένα γλυκό και αρκετά όμορφο πρόσωπο, (που μου θύμιζε μια συνάδελφο, οπότε με κάβλωσε περισσότερο Γλώσσα). Είναι ψηλή (με τα τακούνια ακόμα περισσότερο) με ωραίο σώμα με αναλογίες μοντέλου και φτιαγμένο στήθος με συνεχώς όρθιες ρώγες! Από κοντά το δέρμα της είναι απαλό και μαυρισμένο αλλά έχει και κάποιες ραγάδες που δεν χαλούν όμως το γενικό σύνολο.
Στο κρεβάτι με πλησίασε με φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα, ενώ παράλληλα στήθηκε με τρόπο που να αναδεικνύει τις καμπύλες της και με άφηνε να την χαϊδεύω όπου θέλω... Μου είπε ότι θα μου κάνει μια σούπερ πίπα, και όντως της έκανε για αρκετή ώρα σε σημείο που παρολίγο να τελειώσω εκεί! Είχε σωστό ρυθμό, ήταν αρκετά βαθιά και έκανε και περάσματα της γλώσσας της από τα αρχίδια. Με λίγα λόγια με έκανε turbo! Περάσαμε στο κυρίως πιάτο όπου δεν ήθελα και πολλά, οπότε επέλεξα εξαρχής την αγαπημένη μου στάση και με εναλλαγές στο ρυθμό, χωρίς καμία διαμαρτυρία από μέρους της, έφθασα στο τέλος με μεγάλη ανακούφιση...
Από κάποια φιλιά στο λαιμό κατάλαβα ότι ήταν ζεστή και το μυαλό μου πήγε ότι είχε πυρετό Χμμμ; πράγματι στο τέλος μου είπε ότι πονάει ο λαιμός της και για αυτό δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ. Της ευχήθηκα περαστικά και έφυγα λίγο προβληματισμένος αλλά και ικανοποιημένος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζιοβάνα
Νέο Μέλος
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού