Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414903
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιστροφή μετά από αρκετά χρονια και επίσκεψη στην Ντάρια που από λάθος μου είχα καιρό να τιμήσω αλλα σήμερα πήρα την απόφαση και πήγα.

Η τσα2 ευγενική και διακριτική μου σύστησε την κοπέλα και την φέρει στο σαλόνι χωρίς πολλά παραμυθια και άλλες τέτοιες μαλακίες που πιο πολλή ενοχλητικά είναι παρα σε πείθουν να πέρασης
πληρώνω το αντίτιμο και μπαίνω στο δωμάτιο
που πλέων έχουν και ντουζιέρα.

Σύντομο ντουζάκη γιατί η κοπέλα είχε ήδη μπει μέσα και με περίμενε
ανταλλάξαμε δυο τρία λόγια ισα ισα για να γνωριστούμε
αρχίζει το ματς με γλειψίματα και φιλια στο στήθος στο λαιμό και ιδιαίτερη περιποίηση στα a@@@@διά,

πίπα φοβερή χωρίς καθόλου χρήση χεριού πολλή καλή αίσθηση και όταν έπρεπε ανέβαζε στροφές σε σημείο που αν συνέχιζε λίγο ακόμα θα είχαμε πρόωρο ατύχημα,

Ξεκίνημα στο sex με εκείνη από επάνω πολλή καλή με αγκαλιές και φιλια,

συνεχεια για πολλή ώρα με ιεραποστολικό όπου την τιμητική τους είχαν τα πολλή περιποιημένα πατουσακια της,

και τελείωμα στα τέσσερα με δυνατό σφυροκόπημα για αρκετή ώρα και επιθυμίες από μέρος της.

Μετά είχαμε μια συζήτηση για πολλά και διαφορα θέματα για αρκετή ώρα που θα ήταν περισσότερη αν δεν είχε κόσμο να περιμένει.

Γενικός για όσους δεν την ξέρουν που θα πρέπει να είναι ελαχιστη η Ντάρια είναι πλέον καστανή πάει το ξανθό που είχε για αρκετά χρονια το μαλλί έχει μακρινή κοντά στον ωμο
το σοφιστικέ γυαλάκι δεν το αποχωρίζεται έχει αδυνατίσει αρκετά εκείνη λέει πως θέλει κι΄αλο εγώ όπως και πολλή άλλοι λέμε ότι είναι μια χαρά και δεν θέλει άλλο

απίστευτη επαγγελματίας σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ξέρει τη θέλεις και τη πρέπει να κάνει για μείνεις ευχαριστημένος δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δουλεύει για τόσα χρονια και έχει φανατικούς πελάτες το κακό είναι ότι θα σταματήσει σε δυο εβδομάδες για κανένα δίμηνο οποτε όσοι πιστοί προσέλθετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2