Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 168 10
Sex Studio 166419
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αργα το απογευμα καταληγω στο καταστημα με την ελπιδα να ειναι εκει το στανταρακι Χριστινα, αλλα ηταν η Γιασμιν, οπως και τις περισσοτερες φορες βραδυ. Ειχα δει πολλες φορες την Γιασμιν αλλα δε με τραβουσε για να μπω. Η ευγενικη συμπεριφορα που εδειχνε παντα παρολο που δεν εμπαινα μ'εκανε να σκεφτομαι οτι εστω και μια φορα επρεπε να την δοκιμασω.
Χτες λοιπον με τη πλειοψηφια των μαγαζιων να ειναι κλειστα και τις καλες επιλογες να ειναι λιγες φαινοταν να ειναι η ιδανικη μερα. Επισης εχω να δηλωσω οτι απο την τελευταια φορα που την ειδα εχασε μερικα κιλα και το σωμα της εγινε πολυ γαματο πλεον. Η κοιλιτσα εξαφανιστηκε σχεδον, τα ψωμακια στα παλινα επισης, και το κωλαρακι της εγινε τουμπανισιο. Η προστυχη σκυλοφατσα επισης δε με χαλαει, οπως και η ηλικια της +-30 καθως τετοιες γκομενες γουσταρα ανεκαθεν.
Στο κυριως θεμα τωρα εκανε πολυ καλα προκαταρκτικα! Πρωτα ισπανικο μετα γυαλισμα ορχεων και τελος πολυ καλη πιπα!
Το αστειο εδω ηταν οτι απο την ωρα που ειχε μπει στο δωματιο ειχε την καποτα μεσα στο στομα της και μου εγλυψε πρωτα τ'@@ σε συνδυασμο με φιλια στο σωμα και την εβγαλε ξαφνικα μεσα απ'το στομα της σαν τσιχλοφουσκαΜεγάλο χαμόγελο! Ωραιο αυτο γελασα. Μεχρι εδω της βαζω αριστα με τονο λοιπον.
Πρωτη σταση σκαμνακι με πλατη γυρισμενη και βαθια καθισματα. Δευτερη σταση πισωκολλητα με φοβερο στησιμο που εδω την απολαυσα πολυ. Μου αρεσε ιδιαιτερα το οτι ειχε τυλιξει τα ποδια της πισω απο τα μπουτια μου.
Τελειωμα με ιεραποστολικο.
Η χρονομετρηση εδειξε 12 λεπτα στο δωματιο. Η συνευρεση εξελιχθηκε πολυ καλα γενικα.Ισως αν αργουσα να τελειωσω λιγο ακομα να μου εκανε κι εμενα οτι και στον τυπο της προηγουμενης κριτικης, γιατι λιγα δευτερολεπτα πριν τελειωσω μου ειπε κι εμενα το ιδιο "ελα μωρο μου"Γλώσσα
Εν τελει επιτυχημενη η πρωτη καταθεση για την νεα χρονια. Δε νομιζω να ξαναπαω συντομα με τη Γιασμιν γιατι δε μου εδειξε οτι μπορει να δωσει κατι παραπανω απο αυτα που ειδα χτες αλλα την προτεινω για δοκιμη εστω και για μια φορα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Υπηρεσίες
skieros
Σεβαστός
27
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική