Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σάββατο πρωί και ο δρόμος με έβγαλε στο περιφερειακό...Ξεκινώντας την αναζήτηση κατέληξα στο 55,όπου και με περίμενε μία έκπληξη.Όπως έγραψα και στο τίτλο την Αλεξία την γνωρίζω αρκετό καιρό από τότε που δούλευε στο 57 στη Φρατζή αλλά και στη Βουλιαγμένης.Καθώς χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε ο κύριος της υποδοχής μου ανακοινώνει ότι στο μαγαζί εργάζεται η μετά από τρίμηνη αποχή Αλεξία.Φυσικά δεν το σκέφτηκα καθόλου,πλήρωσα το αντίτιμο και είσοδος στο σχετικά μικρό δωμάτιο που διαθέτει το συγκεκριμένο μαγαζί.Αφού έκανα ένα χαλαρωτικό ντουζάκι ξάπλωσα και περίμενα τη φίλη μου...Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή ήρθε μέσα στο χαμόγελο με ένα αρκετά σέξυ φορεματάκι...Ανταλλάξαμε κάποια φιλιά πεταχτά,ερωτήσεις για το που εξαφανίστηκε και σιγά σιγά το ματς αρχίζει.Ξεκίνημα με κάποια φιλιά στο σώμα μου αλλά και στο δικό της,έναρξη στοματικού με τη γλώσσα της να μην αφήνει κανένα σημείο να της ξεφύγει.Συνέχεια σε πισωκολλητό όπου η θέα είναι μοναδική,αλλαγή σε πλάγια θέση για να μπορώ να αγγίζω και το στήθος της...Μεγάλο χαμόγελοΗ λήξη του ματς δεν άργησε να έρθει και κάπου το μικρό όνειρο έλαβε τέλος....Συμπερασματικά,οι περισσότεροι από εσάς πιστεύω ότι γνωρίζετε για την Αλεξία ότι πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή και δύσκολα θα φύγει κάποιος δυσαρεστημένος.Οι πιο δύσπιστοι ας δοκιμάσουν και πιστεύω δεν θα βγουν χαμένοι....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, dourosladers, n.smirni76 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2013
Αλεξία ή Αλέξια?
Θα μπορούσες να το διευκρινήσεις σε παρακαλώ?
23 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νομίζω Αλέξια τη λένε!Και η υπηρεσία Αλέξια την αναφέρει...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2