Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281281
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μιας και ξεκίνησα να γράφω κριτικές θα ήθελα να σας αναφέρω τη συνάντησή μου με τη margo.Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν καθώς έχω περάσει στο δωμάτιο και άλλες φορές μαζί της....Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, καταφθάνω στο εν λόγω στούντιο μιας και η αναγνωριστική βόλτα στα υπόλοιπα μαγαζιά εκείνο το απόγευμα δεν με άφησε ικανοποιημένο...Η ευγενική υπηρεσία με ενημερώνει ότι στο στούντιο εργάζονται εκείνη την ώρα δύο κοπέλες η Ρεγγίνα και η Μargo.Η Ρεγγίνα είναι μακριά απ'τα γούστα μου και έτσι μιας και γνωρίζω τη Μargo είπα να μην το ρισκάρω και να περάσω.Είσοδος στο μεγάλο δωμάτιο το οποίο είναι και σχετικά μεγάλο,και διαθέτει ένα μεγάλο καναπέ αναμονής...Αφού έκανα ένα σύντομο μπανάκι, χαλάρωσα στο καναπέ και περίμενα τη Margo.Καθώς μόνος πελάτης εκείνη την ώρα η Margo δεν άργησε να έρθει.Ήρθε στο δωμάτιο,με ελαφρά παγωμένο χαμόγελο με καλησπέρισε, έβγαλε τα εσώρουχά της ενώ εγώ καθόμουν στο καναπέ μπας και ξεκινήσει το παιχνίδι εκεί αλλά μπα.Έχει ένα δικό της θα έλεγα ρυθμό τον οποίο θα έλεγα τον ακολουθεί συνέχεια και δεν τον έχει αλλάξει η βελτιώσει προς το καλύτερο...Ξεκινάει με μια ψευτοισπανική την οποία την κατατάσσω απ'τις πολύ μέτριες που μου έχουνε κάνει και συνεχίζει με στοματικό το οποίο δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο μιας και δεν υπάρχει πρόσβαση στο σώμα της αλλά ούτε περιλαμβάνει περιποίηση όλης της περιοχής...Η συνέχεια ήτανε στα 4 μιας και κάπως αυτή τη στάση την έχει.Στη συνέχεια,ιεραποστολική στάση στην οποία ήρθε και το τέλος...Συμπερασματικά,η συνεύρεση με τη Margo με άφησε με κάποια κενά αλλά δεν είναι και κάτι που θα θυμάμαι για αρκετό καιρό.Πρέπει να υπάρξει βελτίωση ώστε να δοθεί η ευκαιρία να την ξαναεπισκευτώ αλλιώς δεν....!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Τα ειπες ολα...
Καμμια βελτιωση λοιπον.
Επιβεβαιωνεις και την δικη μου κριτικη.
Μια μονιμη μετριοτητα.