Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582537
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όπως έγραψα στο τίτλο η Σύλβια είναι η πρώτη κοπέλα που γράφω κριτίκη μιάς και είμαι νέο μέλος....Με τη Σύλβια έχω ξαναβρεθεί στο παρελθόν αρκετές φορές.Έτσι εκείνη την Παρασκευή γνωρίζοντας ότι θα είναι στη Πειραιώς και εγώ απέναντι στο praktiker για κάποια ψώνια άρπαξα την ευκαιρία να την δώ από κοντά!Παρκάρω το αυτοκίνητο στο χώρο που διαθέτει το στούντιο και ανεβαίνω.Η σχετικά κατατοπιστική υπηρεσία με ενημερώνει για τα προγράμματα και εμφανίζεται η Σύλβια!Ψηλή,εντυπωσιακή,όπως οι φωτογραφίες της στο site με διαφορά ότι έχει βάλει κάποια κιλάκια, τα οποία κατά τη γνώμη μου της πάνε αρκετά.Μετά απο λίγη αναμονή είσοδος στο δωμάτιο από την Σύλβια και έναρξη του αγώνα.Ξεκινάει με χαδάκια σε όλο το σώμα και κάποια πεταχτά φιλάκια για να καταλήξει σε στοματικό το οποίο περιλαμβάνει και περιποίηση της γύρω περιοχής....!Η συνέχεια ήτανε σε ιεραποστολική στάση με κάποια πεταχτά φιλιά στο στόμα.Το τέλος ήρθε στα 4 μιάς και τη στάση αυτή η Σύλβια την κατέχει μακράν...!Σύντομος αποχαιρετισμός,ευχές για τις γιορτές και αποχώρηση. Η Σύλβια πιστεύω πως είναι μία αξιόλογη επιλογή,θα την ξαναεπισκευτώ στο μέλλον!Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, dourosladers, n.smirni76 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2012
Την Σύλβια την "μελετω" μιας και ειναι ενας απο τους επομενους στοχους μου.
Η κτιρικη σου ηταν ενα ακομα θετικο βημα για την πραγματοποιηση της "γνωριμιας".

θετικη ψηφος απο εμενα.
01 Ιανουαρίου, 2013
Ινδιάνε, Σίλβια = Εγγύηση. Μήν αργήσεις να την τσεκάρεις, είναι και ΜΟΥΝΑΡΑ ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
04 Ιανουαρίου, 2013
Τα είπε όλα ο Dawn. Φίλε Cheyenne πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο παλμαρέ σου.
06 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νομίζω ότι αξίζει μία επίσκεψη....Είναι κουκλίτσα!
26 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τα πεταχτά φιλιά που γράφεις στο κείμενό σου, δεν λέγονται και γλωσσόφιλα όπως αναφέρεις στις υπηρεσίες της κοπέλας.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5