Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εμμανουελα σε στουντιακι.!! Προκειτε για την γνωστη Εμμα-Εμμανουελα απο Κατεχακη, δεν περημενα να την πετυχω εδω την κοπελα και αδραξα την ευκαιρια μιας και η κοπελα ειναι πολυ αποδοτικη και ο χωρος καλος οποτε ηταν καλη προκληση να μπω μεσα, αν εξαιρεσουμε οτι ολοκληρη Θεσσαλονικη το συγγεκριμενο βραδυ με περισοτερα απο 10 στουντιο ανοιχτα και δεν υπηρχε κατι αξιολογο στα σπιτακια, οποτε βρεθηκα μεσα στο δωματιο περημενοντας την Εμμανουελα...30€ το απλο προγραμμα.
Η Εμμανουελα ηρθε μεσα στο δωματιο, εμφανησιακα παραμενει αδυνατησμενη, νεο λουκ στα μαλια, καρε οπως παντα ανοιχτοχρωμα ξανθα προς το ασπρο με μαυρες μακριες ανταυιες, μετα απο σχετικα φιλακια και χουφτωμα στα μικρα βυζακια της, στα ορθια πεσαμε στο κρεβατι οπου ειχαμε αρκετο κλασικο σοσιαλ ταιμ.! Μια κλασικη βαρεμαρα την εβγαζε αλλα την δικαιολογω γιατι παντα ετσι ειναι η Εμμα. Τα προκαταρτικα ξεκινησαν απο μερους μου, φιλακια δεν ειχαμε αν και η αναπνοη της μυριζε τελεια.! ισως καποιο στομαδυαλητικο, ισως γιατι τα ειχε κοκκινα βαμενα και δεν ηθελε να χαλασει το κραγιον ή ισως θυμαται απο προηγουμενες φορες που εχουμε συναντηθει οτι τα ψιλοαποφευγω, επισης και το μουνακι της μυριζε το ιδιο καθαρο, με αφησε να παιξω ελαχιστα με αυτο μιας και ειχα γινει τουμπανο, περασε καποτα και αφου εγλυψε πρωτα τα μπαλακια εκτελεσε μια αγρια σκληροπυρηνικη πιπα με πολυ χρηση δοντιου και πολυ ντιπ, σε σημειο να με ποναει αλλα να γουσταρω απιστευτα ετσι στα γονατα που ειμουν και με πιπωνε χαζευα την καμπυλη που επερνε το σωματακι της που και αυτη ηταν γονατιστη μπροστα μου, ετσι αντιθετα οπως ειμασταν τεροιαξανε οι σκεψεις μας και ξεκηνησαμε σε σταση του λωττου, μια σταση που ειχα παρα παρα πολυ καιρο να κανω με κοπελα και ειναι απο της αγαπημενες μου, τα σωματα μας τεροιαξαν απολυτα και γινανε ενα, τιληχτηκε κυριωλεκτικα γυρω μου και την βοηθησα και εγω αρκετα ανασηκωνοντας απο κατω το αφρατο κωλαρακι της, μιας και ειδα να κουραζετε, την πεσαμε σε ιεραποστολικα οπου ενιωθα τα παντα μεσα στο ωραιο στενο μουνακι της, αν και δεν περασε πολυ ωρα κατα την δειαρκεια των 2 πραξεων, θα ελεγα ποιο πολυ ωρα μηλουσαμε και την χαιδευα, μου πεταξε 2 φορες χαμηλωφωνα την ατακα...πρεπει να τελειωσεις.!! ευτηχως για εμενα δεν ξενερωσα καθολου, και συνεχισα αν και ηθελα να την τελειωσω στα 4αρα ή ισως μπρουμητα, δεν θα με πειραζε αν μου ελεγε πχ χυσε με...ή κατι τετοιο, ομολωγω φαντασιωθηκα οτι ειχα μια αλλη απο κατω μου, μιας και τα μαλια της μοιαζουν παρα πολυ με μια γνωστη μου.!! Ντροπή και τελειωσα χαλαρα ετσι...ντυθηκε και με αποχερετησε με ενα φιλακι στο στομα...
Η Εμμα παραμενει στανταρακι, την προτεινω ανεπυφυλακτα σε οποιον θελε social time πριν το ματσακι, gfe κατασταση επισης, απλα η Εμμα εχει αυτο το στυλακι της βαριεστημενης που οποιος το προσπερασει και το ανεχτει θα περασει καλα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια