Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
240659
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καταρχην συμφωνω με ολους οσους γραψανε οτι η Αννα ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει και ειναι ομορφη ,πολλη ομορφη λεω εγω.Απογευμα στις 19.00 πηγα σε καποιο αλλο στουντιο[μεγ.αλεξ. για πενη] αλα δεν μου ανοιξαν αν και χτυπησα αρκετη ωρα, εφυγα και πηγα να δω την Αννα που τοσα ειχα διαβασει για εκεινη,ανεβενω κτυπαω αλλα ουτε εκεινοι μου ανοιγουν κατεβηκα και μου λεει καποιος που ηταν στην πορτα αν περασα καλα του λεω πως δεν μου ανοιξαν και μου λεει να ξανανεβω και θα μου ανοιξουν οπως κι εγινε περναω καθομαι και μου λεει η τσατσα οτι ειναι η αννα και μια αλλη κοπελα της ειπα οτιηλθα για την Αννα και την φωναζει μολις την ειδα εμεινα με ανοιχτο το στωμα ειναι πανεμορφη[για μενα]γυρω στο 1.65 με 1.70με τα τακουνια παραπανω μαυρα μαλλια ισια, μαυρα ματια, ενα προσωπο πανεμορφο[για μενα]και σωμα μοντελου σιγουρα με ωραιο φυσικο στηθος [οπως ειδα μετα].Μειλησαμε της λεω τι θελω και με παει στο δωματιο εκεινη την ωρα ειδα και την αλλη κοπελα Μαρια την λενε μου ειπε η αννα, ομορφη κι εκεινη αλλα οχι σαν την αννα.Μπαινω στο δωματιο και κανω ενα ντουζακι και περιμενω να ελθει.Μπαινει και μετα απο τις συστασεις με ξαπλωνει και ξεκιναει χαδακια και γλυψιματακια απο τον λαιμο και κατω με επικεντρωση στις θυλες μου,κατεβαινει και μετα απο παιχνιδισμα με την γλωσσα της σε ολη τη γυρω περιοχη[δεν θυμαμαι μπαλες] μουφοραει το προφιλαχτικο και μου κανει καταπληκτικο στωματικο με αρκετο dip γυρισε 69 πολυ ωραιο και απο κατω και μυριζε υπεροχα, ανεβαινει απο πανω με μουρη προς εμενα οπου τιμησα δεωντος τα στηθη της μετα απο αρκετη ωρα μου γυρισε πλατη και μετα ηρθε το τελος
Ευχαριστω την Αννα και ευχαριστω και κεινους που ηταν η αφορμη για να παω στηνΑννα

Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού