Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη κατά τις πεντέμισι το απόγευμα, η κοπέλα στο δωμάτιο και μόνος μου αναμένω στο μικρό αλλά καθαρό και περιποιημένο σαλόνι. Η υπηρεσία της βάρδιας είναι από τις πιο εξυπηρετικές και επαγγελματίες που έχω συναντήσει σκοτώνεται να σε εξυπηρετήσει και να σου απαντήσει σε ότι ρωτάς και είναι διακριτική οπότε νιώθεις άνετα.

Την ώρα της αναμονής συνέβη κάτι που σε studio δεν μου έχει ξανασυμβεί. Άκουγα πεντακάθαρα τις κραυγές της κοπέλας όλη την διάρκεια της συνεύρεσης με τον συναγωνιστή. Όπως διαπίστωσα μετά αυτό συνέβη γιατί αφενός μεν η Χριστίνα φωνάζει δυνατά (αλλά με εξαιρετική, ίσως την πιο καλή αληθοφάνεια σε δυνατές φωνές) αφετέρου γιατί υπάρχει ένα πρόσθετο σύστημα εξαερισμού που συνδέει όλους τους χώρους. Με την φάση αυτή αντί να χαλαστώ φτιάχτηκα ακόμη περισσότερο, ήμουν σίγουρος ότι θα πέρναγα.

Το σαλονάρισμα της Χριστίνας ήταν δυναμικό, χαμογελαστό και άνετο παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν είναι πάνω από 21. Τσέχα, μελαχροινή, απλό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, ωραίο χαμόγελο που το χαρίζει συχνά, φυσιολογικό στήθος, όλα φυσιολογικά αφού πρόκειται για κλασσική περίπτωση κοπέλας της διπλανής πόρτας, όχι πιπινιού σε κλαμπ, αλλά της κόρης του γείτονα αν είστε μεγάλος ή της συμφοιτήτριας σας αν είστε πιτσιρικάς. Το ίδιο ακριβώς στυλ βγάζει και ο χαρακτήρας της, γελάει συνέχεια, έχει πολύ χιούμορ και είναι δεκτική στα πάντα. Πολύ καλό social time πριν και μετά.

Στο αγωνιστικό μέρος η βιασύνη άγνωστη λέξη, δεκτική στα πάντα, δεν μου αρνήθηκε τίποτα, χάδια παντού, φιλιά παντού (στο στόμα δεν δοκίμασα. Αφιερώνει χρόνο στα προκαταρκτικά και τα ζητάει κιόλας, θέλει και τον άλλο ενεργό, μου το είπε. Πιπα καλή, βαθιά, με ωραία στάση του σώματος, ξαπλωμένη στα πλάγια. Ιεραποστολικό, εξαιρετικά ανθεκτική, φωνές δυνατές αλλά καυλιάρικες, με κράταγε με το σώμα της όμως λίγο έξω, μάλλον για παιχνίδι αφού δεν έδωσε άλλα κακά δείγματα. Στα τέσσερα πολύ καλή, θυλικές κινήσεις και δεκτική νκαι σε χαστουκάκια και σε σφυροκοπήματα. Γύρισμα πάλι σε ιεραποστολικό και ήρθε το τέλος. Σε αφήνει να χαλαρώσεις μέσα της και μετά αρχίζει την κουβέντα.

Έκανε ντουζ στο δωμάτιο και αποχώρησε. Ήταν πεντακάθαρη, από τις πιο καθαρές κοπέλες.

Μια τίμια πρόταση, σέβεται και το τελευταίο σεντς, δεν έχει την εμπειρία που έχουν οι παλιές καραβάνες ούτε είναι το super πιπίνι, αλλά είναι μια καθημερινή δροσερή κοπέλα με την οποία θα περάσεις πολύ καλά και δεν θα σου χαλάσει την ψυχολογία αντιθέτως θα φύγεις πιο χαρούμενος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
lsh
Ενεργό Μέλος
75
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2012
Θα συμφωνησω απολυτα τοσο στην περιγραφη της Χρισιτινας, το σαλοναρισμα της, μιας και την εχω δει σε τσαρκα.οσο και για τα ηχητικα εφε που περιγραφει ο φιλος Ish.

με ειχε βαλει σε πειρασμο τοτε να την γνωρισω καλυτεραμ τωρα η κριτικη σου, μου αφερεσαι καθε αμβιβολια.

θετικη ψηφος απο εμενα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1