Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Βγαίνοντας από το στρατόπεδο του Γυθείου, με άδεια Χριστουγέννων, το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στον καλό μου φίλο και συνοδοιπόρο cheyenne, για να δω διαθέσεις για τσάρκα. Η απάντηση (φυσικά) θετική και το ραντεβού κανονίστηκε για βράδυ Τρίτης γύρω στης 22:00. Όλο αυτόν τον καιρό είχε προηγηθεί ψηστήρι για να τιμήσω τη Ντάρια, ότι χάνω, ότι ειναι εγγύηση, περιποιητική κλπ. Ανασταλτικός παράγοντας για μένα ήταν ότι από τις φωτός μου θύμισε εκπληκτικά την πρώην μου(και μεγάλο μου έρωτα ). Με τη δύναμη της πειθούς που διακρίνει τον "ινδιάνο", βρεθήκαμε γύρω στις 23:15 να χτυπάμε το κουδούνι του στούντιο. Μας ανοίγει ο ευγενεστατος κύριος της υπηρεσίας(μοιάζει εκπληκτικά στο Δημήτρη Πιατά) και περνάμε στο "νέο" σαλόνι αριστερά, το οποίο δημιουργήθηκε με την κατάργηση του δωματίου. Ζεσταθήκαμε από την απόδοση του κλιματιστικού και ξαφνικά ακούμε τα τακούνια της Ντάριας στο ξύλινο πάτωμα. Εμφανίζεται στο σαλόνι και για κάποια δευτερόλεπτα προσωπικά για μένα, πάγωσε ο χρόνος καθώς είχα την εντύπωση ότι εμφανίστηκε η πρώην μου. Ξεπερνώντας το αρχικό μπλάκ άουτ, είχα την ευκαιρία να την παρατηρήσω καλύτερα. Ξανθά, μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο με πράσσινα μάτια, τα οποία πλαισιώνονται από ένα sexy ζευγάρι γυαλιών, φυσικό 3άρι στήθος(οι εμπειρότεροι και παλιότεροι από μένα λένε ότι παλιότερα είχε πιο μεγάλο στήθος αλλά λόγω δίαιτας έχασε λίγο), σφιχτά και καλλίγραμμα πόδια και καλοσχηματισμένο πισινό στρογγυλό και στητό. Όσο καυλάντιζε εκείνη με τον cheyenne, εγώ καθόμουν σκεφτικός και αναλογιζόμουν αν θα έπρεπε να προχωρήσω. Ο cheyenne πιάνοντας με από χιλιόμετρα μακριά με παρότρυνε για μια ακόμη φορά και σε συνδυασμό με το ταπεραμέντο και τον αέρα της Ντάριας, 80 ευρώ αποχωρίστηκαν πρόθυμα το πορτοφόλι μου για πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και ποδολαγνεία... Μπαίνω στο "θέατρο μάχης" και πραγματικά έχω να πω ότι είναι από τα πιο "ζεστά" δωμάτια που χω μπει ποτέ. Ντουσάκι δεξιά, μεγάλο κρεβάτι στο κέντρο, κωμοδίνα εκατέρωθεν του, καρέκλα στη γωνία και καθρέφτες στον τοίχο. Ο φωτισμός διακριτικός σε αποχρώσεις ιριδίζουζες. Κάνω ντουσάκι και ξαπλώνω στο κρεβάτι και κλείνω τα μάτια(κοπιαστικό το ταξίδι ) μέχρι που ακούω το μεθυστικό ήχο των τακουνιών να πλησιάζει. Έρχεται δίπλα μου η Ντάρια και αρχίσαμε μια μικρή κουβέντα και παράλληλα χαιδευόμασταν και την παρατηρούσα. Ξεχνώντας και παραμερίζοντας παραλληλισμούς, άρχισα να τη μυρίζω και να απολαμβάνω το υπέροχο άρωμά της και να τη χαιδεύω νιώθωντας το σχεδόν μωρουδίστικο δέρμα της. Εκείνη άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα και ανταλλάσσαμε και φιλιά στους λαιμούς μας και μάγουλα(στόμα απέφυγε διακριτικά). Της έβγαλα αργά και τα πολύχρωμα γοβάκια και μου αποκαλύφθηκαν τα ιδανικότερα, όπως έχουν εγγραφεί τουλάχιστον στο γενετικό μου υλικό, πατουσάκια. Πανέμορφα δαχτυλάκια, ολόισια, βαμμένα κόκκινα, μαλακά πέλματα με αρκετές ζάρες από κάτω και πολύ έντονη καμάρα. Αμέσως άρχισα να τα φιλάω και να τα μυρίζω, να τους κάνω μασάζ, πιέσεις και μαλάξεις. Φαινόταν ότι το απολάμβανε μιας και κάποιοι αναστεναγμοί έκαναν την εμφάνισή τους. Το μασάζ επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο σώμα της. Της παραμέρισα τα εσώρουχα και άρχισα να τη φιλάω εκατοστό εκατοστό όπου έφτασα και στο στήθος της με τις ευμεγέθεις ρώγες. Εδώ να παρατηρήσω ότι λόγω της απώλειας λίπους, στο στήθος της γίνεται εμφανές ένα ελαφρύ σακούλιασμα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερα το αντιαισθητικό. Άρχισα να φιλάω και να γλείφω τις ρώγες της οι οποίες ανταποκρίθηκαν στα παιχνίδια μου. Κατέβηκα πιο χαμηλά, στο καθαρό μουνάκι της και άρχισα να παίζω μαζί του, με την κλειτορίδα του, τα χειλάκια του και ελαφρύ δαχτύλιασμα. ξαναπέρασα από τα πατουσάκια της φιλώντας τα και ξανά στο "κέντρο". Παράλληλα εκείνη με τη μια πατούσα της έπαιζε με το ήδη ερεθισμένο πέος μου και τριβόταν πάνω του. Με έγειρε μετά πίσω και φιλώντας με στο λαιμό και στις ρώγες κατέβηκε στη γεννητική μου περιοχή. άρχισε ένα παιχνίδι άνευ προηγουμένου με τα @@, με ρουφήγματα, δαγκώματα, πιπιλίσματα με παράλληλα ναζιάρικα κοιτάγματα με τις πράσσινες ματάρες της. Και ενώ νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αρπάζει με το στόμα της το πέος μου και άρχισε να με τσιμπουκώνει με μανία. Και έκανε ξαφνικά κάτι, που είχα να το ζήσω από τον καιρό που ήμουν με τη πρώην μου. Όπως τον είχε όλο μέσα στο στόμα της, έκανε παιχνίδια εσωτερικά με τη γλώσσα της πάνω στο κεφαλάκι του πέους μου αλλά και στον κορμό του. Διώχνοντας γρήγορα σκέψεις από το μυαλό μου, επικεντρώθηκα στο παρόν. Η ένταση είχε ανέβει κατακόρυφα και είχα γίνει τούρμπο. Άρπαξα τα πατουσάκια της και άρχισα να τα ξαναγλείφω και τα δαχτυλάκια της και κείνη να με ζουλάει αισθησιακά και να με τρίβει με τα πέλματά της στα μπαλάκια και μετά μανιωδώς να παίζει με το ερεθισμένο μόριο μου με τα πατουσάκια της. Είχα τρελλαθεί... Αριστοτεχνικό πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα, σύντομη περιποίηση ξανά, και τη γυρνάω στα 4. Σχετικά εύκολη είσοδος και άρχισε να κουνιέται αργά πάνω στο πέος μου. Το κωλαράκι της καταπληκτικό, στρογγυλό, το κράταγα από τα "μάγουλα". Έτσι όπως χτύπαγαν πάνω μου είχα ερεθιστεί τρελλά και το θέαμα με είχε φτιάξει. Ανεβάσαμε ρυθμό και τα καρφώματα έγιναν επιτακτικά. Αλλά λόγω της σχετικής απραξίας λόγω στρατού, των έντονων προκαταρτικών που είχαν προηγηθεί, αλλά και των σκέψεων και ομοιοτήτων με την πρώην μου, ένιωθα το τέλος να πλησιάζει. Τη γυρνώ ιεραποστολικά , και φέρνω τα πατουσάκια της στο πρόσωπο μου και στο μισοσκόταδο η θέα της καμάρας της με φούντωσε ακόμα παραπάνω καθώς ήταν πολύ ερεθιστική εικόνα. Εν τω μεταξύ έχει περασμένα στους αστραγάλους της 2 βραχιολάκια, κάτι που είχε και η πρώην, και αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τη θέα και τη γεύση από τα δαχτυλάκια της πυροδοτήθηκε η διαδικασία εκσπερμάτωσης η οποία έγινε βαθιά μέσα στο αιδοίο της και ενώ είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια της(τέτοια ανοίγματα δεν έχω ξαναδεί) και με κρατούσε σφιχτά από το σβέρκο κοιτώντας με. Μετά το πέρας, έκατσε μαζί μου, της εξήγησα πως ένιωσα, τι συνέβη, γέλασε και κολακεύτηκε όπως μου είπε για τις ομοιότητες, δε νοιάστηκε για το κουδούνι της πόρτας και οι αγκαλιές δίνανε και παίρνανε. Η Ντάρια, εκτός του ότι τελικά με βοήθησε να καταλάβω κάποια πράγματα που νόμιζα ότι τα είχα αφήσει πίσω μου, πρόκειται για ένα πολύ γλυκό πλάσμα, εγγύηση για τη διασκέδαση και χαλάρωσή μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες και τιμάει τον πελάτη και τα λεφτά που παίρνει.
Την κριτική μου την αφιερώνω στον(κάτι παραπάνω από φίλο μου) cheyenne, γιατί ξέροντας με πια σαν κάλπικη δεκάρα, και με το πείσμα του να περάσω με τη Ντάρια με έκανε να δω αυτό που αρνιόμουν πεισματικά να αντιμετωπίσω και να αναλάβω δράση.
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι το καλύτερα.
Την κριτική μου την αφιερώνω στον(κάτι παραπάνω από φίλο μου) cheyenne, γιατί ξέροντας με πια σαν κάλπικη δεκάρα, και με το πείσμα του να περάσω με τη Ντάρια με έκανε να δω αυτό που αρνιόμουν πεισματικά να αντιμετωπίσω και να αναλάβω δράση.
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι το καλύτερα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2