Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 218 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
323789
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από πολύ καιρό ανέβηκα στη βριλησσού και συνάντησα αυτό το ξαντό άγγελο kim.Η παρουσία τις εκπληκτική.Άμεσος ο πούτσος μου σηκώθηκε και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς σκέψη.Ήρθε στο δωμάτιο σχετικά γρήγορα μετά το ντούς που έκανε γιατί ο άλλος συναγωνιστής στο διπλανό δωμάτιο δεν άντεξε και τελειωσε άμεσος.Μετά από τις χαιρετούρες σαν παλιός γνώριμος με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε τα φιλάκια και τα χαντάκια σε όλο το μου το σώμα όπως και παλιά.Φτάνοντας στο γλυκό πουλάκι μου του πέρασε τον σκούφο και άρχισε να τσιμπουκωνεται πολύ γρήγορα σαν λυσσασμένοι ενώ η γλώσσα τις ήξερε καλά να μου ξυπνάει τις αισθήσεις.Εγώ συνεχεια τις έτριβα το κωλαράκι και το μουνάκι τις ενώ αυτή βογκούσε από την ηδονή φωνάζοντας για να το χώσω μέσα τις.Συνέχισε ανεβαίνοντας από πάνω μου και ανεβοκατέβαινε συνεχεια ενώ από την ηδονή που είχαμε και οι δυο, μας άκουγαν και οι άλλοι συναγωνιστές που κάθονταν στο σαλόνι.Μετά τι γύρισα σε ιεραποστολικό και άρχισε το σφυροκόπημα ενώ αυτή με κρατούσε με όλη τις τι δύναμη.Συνεχίσαμε έτσι για λίγη ώρα μέχρι που έφτασε το τέλος ενώ είχαμε λαχανιάσει και οι δυο και η αίσθηση από το καυτό μουνί τις με τρέλαινε τόσο που δεν ήθελα να το βγάλω από μέσα τις.Τελικά πάντα σε κάνει να νιώθεις αληθινό άντρα αυτή η κοπέλα γιαυτο και μαρεσει.Κουκλάρα μου εσύ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Κιμ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού