Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348293
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σάββατο πρωί και εντελώς τυχαία πέρναγα από το στούντιο
όπου συνήθως Σάββατο πρωί δουλεύει η Λία για κακή μου τύχη έλειπε και ήταν η Εμμανουέλα η Εμμανουέλα είναι μιση Ιαπωνέζα και μιση Ρωσίδα με έντονα τα Ιαπωνέζικα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και σώμα Ρωσικο αρκετά ψιλή και νταρτανα όχι χοντρή ούτε καν γεματούλα αλλα νταρτανα με την κωλαρά της και φυσικό μικρό βυζάκι ελαφρώς πεσμένο

δυστυχώς για εμενα επειδή έχω ένα θέμα με τα σχιζοματικα δεν κρατήθηκα και πέρασα

στο μαγαζί είχε ησυχία καθόλη την διάρκεια της συνεδρίας
σύντομο ντουζάκη και την ώρα που σκουπιζόμουνα μπαίνει η κοπέλα
γδύνεται και ξαπλώνουμε σχεδόν ταυτόχρονα
προκαταρτικά καθόλου πέρασμα άμεσος της καποτάς και μια πίπα άτεχνη και αδιάφορη που είδει την έχω ξεχάσει
στην συνεχεια είχαμε το μοναδικό άξιο αναφοράς από όλη την συνεύρεση το reverse cowgirl με θεα την κωλαρά της
μετά γύρισμα στα τέσσερα μέτρια πράγματα εκεί που την σφυροκοπούσα δυνατά μου έκανε παράπονα ότι πονάει και ότι της αρέσει πιο ήρεμα άσε που μου είχε βάλει και 2-3 φορες κρέμα και ήταν σαν να γαμούσα πηγάδι
στην συνεχεια εγώ από επάνω πάλι κρέμα ενώ μου έλεγε διαφορα μη καβλωτικα του still σκίσε με καυλιάρη μου γάμα την μουνάρα μου για την ακρίβεια δεν ήταν το τι έλεγε αλλα το πως τα έλεγε που δεν με πείθανε
για τελείωμα την έβαλα μπρούμυτα σε μια από της αγαπημένες μου στάσης
μικρή κουβεντούλα μονο και μονο επειδή έκανε ντουζάκη στο δωμάτιο μετά ντύθηκε και εξαφανίστηκε

αυτή ήταν η εμπειρία μου από την Εμμανουέλα όχι κάτι το ιδιαίτερο δυστυχώς γιατί με ασιατικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν και πολλές και αν ήθελε θα μπορούσε να το εκμεταλλευτή

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλα
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού