Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεν ειχα σκοπο να παω στην καρμεν, ειμαι απο αυτους που την θεωρουσαν κομοδινο. αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και δεν βρηκα αυτο που εψαχνα βρεθηκα στο εν λογο στουντιο και ειπα να της δωσω μια ακομα ευκαιρια και φυσικα δεν το μετανιωσα καθολου.
Περασα στο δωματιο που ειναι στο βαθος δεξια με το τζακουζι, περνοντας το απλο που ηταν στα 40 ευρο Λύπη οι τιμες πρεπει λιγο να πειραχτουνε προς τα κατω ετσι νομιζω, ασχετα απο της υπηρεσιες της κοπελας ειναι πολλα τα σαραντα.
Ερχεται ο μουναρος Έρωτας και πριν αρχισουμε μου λεει κανει οτι θελεις, οπα λεω αυτα δεν τα ελεγε παλιοτερα για να δουμε σκευτηκα, μηπως αλλαξε κατι σε αυτο το κομοδινο
ανεβαινει στο κρεβατι απο πανω μου και αρχιζει να βγαζει κατι δικτυωτα που φορουσε μετα μου χωνει τα τεραστια βυζια της στην μαπα Χαμόγελο και αφου τα ευχαριστηθηκα αρκετα και μετα απο λιγα φιλια γυριζει σε σταση 69 και με λεει κανει οτι θελει, μπραβο λεω απο μεσα μου, μου εκανε και δωρακι, και την ρωταω μπορω να προχωρησω μεσα με την γλωσσα Γλώσσα ειπαμε κανεις οτι θελεις, ενταξει εγω ετσι το ειπα δεν ηθελα να κανω γλυφομου. Στην πιπα βεβαια δεν αλλαξε, παλι τα ιδια κανει με τον βαρδαρη, πνιγεται μονη της Μεγάλο χαμόγελο στο σεξ καναμε αρκετες στασεις και τελειωσα στα τεσσερα.
Ο χρονος που περασα μαζι της ηταν περιπου 18 με 20 λεπτα και δεν ειχε αντε πρεπει να τελιωσεις απο την κοπελα.. και χτυπηματα της πορτας απο την τσατσα στα θετικα αυτο.
Τελος στα αρνητικα οτι προσπαθουσε να με πεισει οτι ποτε δεν δουλεψε στον βαρδαρη λες και τη εγινε αμα το παραδεχτει, η τσεχα πλεον καρμεν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού