Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 180152
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καθώς έφυγα απο την άννα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μου πέρασα απο το 8Γ να καταθέσω στην ελίζα που απο αυτά που είχα ακούσει είμουνα σίγουρος πως θα περάσω καλά γιατί και σαν εμφάνιση σε μια πρηγούμενη τσάρκα μου έλεγε και όντως λέει πολλά όμως μέχρι εκεί,ίσως να φταίει η κούραση ίσως οτι επέλεγαν όλοι εκείνη αν και τα δωμάτια δεν είχαν πολύ κόσμο δεν ξέρω πάντως ήρθε στο δωμάτιο σαν σίφουνας μπήκε κατευθείαν να μου φορέσει σκουφάκι αφού καλά καλά δεν είχα βγάλει το μποξεράκι μου άρχισε να μου λέει όχι ξύλο και οι κινήσεις της ήταν απότομες απο τα 4αρα με γύρισε ιεραποστολικό και απο μόνη της μου βγαλε το προφυλακτικό για να με τελειώσει με μαλακία,οπου ευτυχώς τελείωσα...και μετά με άρχισε σε λόγια τύπου με ξεθέωσες μωρό πρέπει να με είπε μωρό πάνω απο 15 φορές και εξαφανίστηκε άρων άρων.μετάνοιωσα που δεν πήρα την τζένη η οποία είναι ανερχόμενη δύναμη πραγματικά πολύ όμορφο κορίτσι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελίζα
kolomagoulos
Μέλος
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2012
σε σχεση με την κριτικη του συναγωνιστη πιο κατω που λεει οτι περασε τελεια μπορω να διακρινω οτι κοπελα αποδιδει καλυτερα οσο πιο μεγαλο ειναι και το προγραμμα που θα την παρεις...
12 Δεκεμβρίου, 2012
Έχω συναντηθεί με την Ελίζα δυο φορές κ μπορώ να σου πω ότι η συμπεριφορά της ήταν η ακριβως αντίθετη από ότι περιγραφεις. Περιποιητικη, γλυκιά, υπομονετική...μηπως την πέτυχες σε άσχημη μέρα η σε μέρα που γινόταν χαμός? Όλα παίζουν το ρόλο τους....Γερο-μύστης
13 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γραφω και παραπανω στην κριτικη μου οτι ισως να ηταν κουρασμενη ολοι εκεινη διαλεγαν και ειναι λογικο καποια στιγμη να κλαταρη και να μην ειναι στα καλα της,εδω να επισημανω οσο αφορα κατι που γραφει ο παπαρανω φιλος διμητρης πως ο προηγουμενος απο μενα που ειχε παρει μεγαλυτερο προγραμμα εκατσε μεσα 40 λεπτα η κοπελα ενω σε μενα με το ζορι 10,ισως να φταιει και αυτο τη να πω παντως ας καταλαβουν οτι και εμεις που δινουμε το 50αρικο δεν το βγαζουμε και ευκολα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3