Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239306
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
με την άννα έχω βρεθεί πάνω απο 10 φορές, αν θυμάμαι καλά την δεύτερη φορά είχα ξενερώσει αλλά δεν έφταιγε εκείνη γιατί απο την κατανάλωση του αλκοόλ δεν τελείωνα,οι επόμενες φορές που έχουν ακολουθήσει μέχρι και την τελευταία του περασμένου σαββάτου ήταν η μια καλύτερη απο την άλλη,πλέον με την άννα έχουμε γνωριστεί και υπάρχει αυτή η οικοιότητα μεταξύ μας που με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερα και απο την κοπέλα μου,είναι μια γυναίκα ζεστή με χιούμορ και ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά,στα του δωματίου....ήρθε όπως πάντα με όρεξη και αφου όπως μου είπε είμουνα ο πρώτος που της είπε τα χρόνια πολλά άρχισε να με γλείφει απο τον λαιμό και γω περιποιόμουνα το γατάκι της που όπως είπε της άρεσε πολύ , πέρασμα του προφυλακτικού και ήρθε απο πάνω μου και μετά ανάποδα οπου κράτησε για πολύ ώρα και μετά στα 4αρα,γυρίσαμε ιεραποστολικό και εκεί ήρθε και το τέλος, η άννα είναι το στανταράκι μου πλέον γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα 50αρικα λιγοστεύουν υπάρχει και συνέχεια που θα γράψω και δεν είναι ανάλογη....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, έχεις κοπέλα;