Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 65 10
Sex Studio 167436
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
το Σάββατο το βράδυ, μετά από τα ποτάκια μου με ένα φίλο, έψαχνα ένα δυνατό κορίτσι για να κλείσει η βραδιά. Στη σκέψη μου πρώτα ήρθε η Ίνα που τη θυμόμουν από παλιότερή μας συνεύρεση ως μια κοπέλα με ωραίο σώμα και πάρα πολύ ενέργεια. Έτσι έφτασα στην Τατοΐου και πάρκαρα άνετα στον άδεια δρόμο. Το μαγαζί άδειο (!) και τρεις κοπέλες μου παρουσιάστηκαν διαθέσιμες. Και οι τρεις ήταν αξιολάτρευτες, αλλά συνέχισα με την αρχική μου επιλογή, την Ίνα. Μετά το μπανάκι, μπήκε στο δωμάτιο φουριόζα και γεμάτη ενέργεια όπως τη θυμόμουν: σωματάκι λεπτό και άλιπο, κωλαράκι θεσπέσιο όπως στις φωτογραφίες, και μοναδικό ίσως μειονέκτημα για πολλούς το μικρό της στήθος, το οποίο όμως ταιριάζει με το σωματότυπό της και εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. Το προτιμώ έτσι παρά φτιαγμένο με πλαστική.
Στο κρεβάτι ήταν ο τυφώνας κατρΊΝΑ! Δεν μου αρέσει να περιγράφω τα του αγώνα, μιας έτσι και αλλιώς ο καθένας μας κάνει ό,τι του αρέσει εντός των ορίων του προγράμματος που έχει πάρει, αλλά αντικειμενικά η Ίνα ό,τι κάνει το κάνει με πολλή ενέργεια και πάθος. Στα συν και μερικές πρωτοβουλίες της που με ξάφνιασαν ευχάριστα και ανέβασαν την λίμπιντο. Επίσης ήταν απόλυτα καθαρή και μοσχομυριστή (κάτι που δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα βρεις) και πέταγε και μερικά καβλωτικά Ιταλικά... Στο τέλος, το σημαντικό είναι όταν τελειώσεις, να έχεις μια αίσθηση πληρότητας και να αισθάνεσαι ότι δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά σου, όπως συνέβη μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Νέο Μέλος
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2012
Καλα, τι ώρα πηγές? Εγώ με Cheyenne στην τσάρκα μας το Σάββατο, γυρω στις 4 ήταν κατάμεστο κ τα κορίτσια δεν προλάβαιναν.Εμμμμ
12 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

νομίζω ήμουν εκεί 3:00. και μου έκανε εντύπωση, γιατί μια άλλη φορά που είχα πάει τέτοια ώρα είχε 3-4 στο σαλόνι μόνο. Όταν έφευγα πάντως κατά τις 3:30, ανέβαιναν 2 συναγωνιστές...
12 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμείς θα ήμαστε...Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3