Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 126 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά απο τρείς συνεχόμενες φορές με την Αλέξια θεωρώ οτι πρέπει να γράψω μια κριτική για αυτή την κοριτσάρα αφου κάθε φορά πάω με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και διάθεση.
Τελευταία φορά, Τρίτη πρωί στο στούντιο και σχετική αναμονή γιατί πάλι έπεσα σε κόσμο ....
Αναμονή στο σαλόνι, όμορφα διακοσμημένο σε μαύρο και ασημί με λευκούς αλκαντάρα καναπέδες μακράν τους καλύτερους απο οπουδήποτε. Διακριτικός φωτισμός και προσφορά για ποτό απο την ευγενέστατη κυρία την οποία διακριτικά αρνήθηκα μια και ήταν ακόμη νωρίς....
Κάποια στιγμή, εφτασε η ώρα μου και το δωμάτιο πέρασε απο "ανακαίνιση" πριν μπώ. Σεντόνια, πετσέτες, παντόφλες, σφουγγάρισμα. Μετά απο αρκετές φορές πρέπει να πω οτι η καθαριότητα συγκρίνεται μόνο με άλλο ένα μαγαζί (απο αυτα που γνωρίζω και δεν είναι λίγα)και αυτό το έχω καθέσει στο σχετικό forum.
Το δωμάτιο άψογο, καθένα με την δική του μουσική, πετσέτες φρεσκοπλυμένες σε καλαθάκι, παντόφλες σε συσκευασία και όλα στη θέση τους. Η τηλεόραση δείχνει εικόνες με sexy τύπισες σε διάφορα τοπία και δεν προσπαθεί να σε "φτιάξει" όπως σε άλλα μαγαζιά και αυτό προσωπικά εγω το εκτιμώ. Ισως άλλος να βαριέται αλλά προσωπικά προτιμώ την δουλειά να την κάνουν οι κοπέλες και οχι η ταινία. Η αναμονή είναι μερικές φορές αρκετή αφου προγράμματα ξεπέτας δεν υπάρχουν κατα δήλωση των κοριτσιών και κατα πράξη απο δική μου εμπειρία με Λαουρα και Αλέξια. Η όλη εικόνα είναι πολύ σικάτη και μακρυά απο "ξενοδοχείο ημιδιαμονής" που είναι τα περισσότερα άλλα.

Η Αλέξια είναι λεπτή, ξανθιά με μαλί μέχρι τους ώμους, άλωτε σε καρέ και άλωτε μαζεμένο επάνω, συνήθως πολύ σικάτη (δεν βγαίνει μόνο με εσώρουχα), και με ένα μεγάλο χαμόγελο. Μικρό στήθος αλλά πολύ "ενεργό" μόλις το ακουμπήσεις. Εξαιρετικά σφιχτό σώμα με απόηχο solarium. Πεντακάθαρη με διακριτικό άρωμα απο την κρέμα σώματος. Το μεγάλο ατου είναι τα μάτια της που αν τα κοιτάξεις πολύ ώρα θα τα βλέπεις και στον ύπνο σου. Αυτη τη φορά φορούσε ένα μώβ σύνολο πάνω απο σχετικά μωβ-πράσινα εσώρουχα.
Εχει χιούμορ και απίστευτη διάθεση. Παίζει και αφήνεται στα χάδια και συμμετέχει ενεργά με τα τεράστια άσπρα νύχια της που γρατσουνάνε απαλά (στη δική μου περίπτωση). Απολαμβάνει και ανταπωδίσει. Το sex σε διάφορες στάσεις είναι το forte της και είναι άκρως "ηχητική". Σε βαθμό που εμένα με φτιάχνει επικύνδινα και όταν σταματάει εχω "λιγη ζωή...".
Εαν συντονισθείς αφήνεται καθώς είναι ολοφάνερο οτι θέλει να σε ευχαριστήσει.
Τελειώνοντας κάθεται μαζί σου και ατειευεται, συζητάει και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ οικεία. Ο χρόνος μαζί της ήταν ο πιο μεγάλος που είχα ποτέ σε μαγαζί σε φουλ πρόγραμμα. Μου έκανε μασαζ, με σκούπισε και ...ήθελε να δει πως δένεται η γραβάτα (την οποία μαλον θα χάσω την επόμενη φορα..θα την πάρει για πρακτική...) και ..έφυγε με μια τεράστια αγκαλιά.
Ενα υπέροχο παιδί για GFE καταστάσεις που απο εμένα συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2012
Θεωρω υπερβολικα αυτα που γραφεις. νταξ γνωμες ειναι αυτες, αλλα δεν μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη. Ενα χαζοξανθο τσακλοκουδουνο ,με βυζια πιο μικρα απο τα δικα μου Μεγάλο χαμόγελο
Περι ορεξεως...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1