Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239307
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Άννα είναι μία από τις μεγάλες μου αδυναμίες, όμως παρ όλα αυτά είχα τουλάχιστον ένα χρονο απο την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα. Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα με μαύρα πολύ μακριά μαλλιά (όχι extensions) μέχρι τη περιφέρεια περίπου, αδύνατο σώμα, χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι skinny. Όμορφο νεανικό φυσικό στήθος, έτοιμο να ανταποκριθεί στις όποιες φιλοφρονήσεις. Πρόσωπο που το θεωρώ ένα από τα ομορφότερα του χώρου με πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Πλέον φοράει ανοιχτόχρωμους φακούς, που εμένα δεν μου αρέσει, κάτι που της το είπα κιόλας, μιας και πιστεύω πως τα μαύρα φυσικά της μάτια είναι πολύ πιο εκφραστικά.

Το μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι ήταν η σκηνή που διαδραματίστηκε η σημερινή παράσταση. Γελαστή ήρθε και ξάπλωσε δίπλα, μου, και με αρκετά ναζιάρικο τρόπο μου εξέφρασε κάποια παραπονάκια που την είχα παραμελήσει τόσο καιρό. Ενώ την είχα στην αγκαλιά μου σιγά σιγά και εντελώς φυσικά ξεκίνησαν τα πρώτα φιλάκια και χαδάκια για να συνεχίσουμε με πιο έντονους ρυθμούς με πιο σφιχτές αγκαλιές και φιλιά, γλειψίματα και από της δυο πλευρές στο στήθος τον λαιμό, και όλο το σώμα. Χαμήλωσα αρκετά και έγλυφα τους μηρούς και τις γάμπες της και με δική της πρωτοβουλία έβαλε τα δάκτυλα της στο στόμα μου. Δεν της χάλασα χατίρι και κάποια λεπτά πέρασαν έτσι, για να σταματήσω μετά από λίγο και να επικεντρωθώ στο σημείο που κάθε άνδρας επιθυμεί……

Αφού ασχολήθηκα για ώρα με το μοσχομυριστό γατάκι της, κάτι που κατά τα φαινόμενα απολάμβανε αρκετά, μιας και οι σπασμοί, τα βογγητά της και η πίεση των χεριών και των μοιρών της στο κεφάλι μου, επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές.
Κάποια στιγμή με σταμάτησε για να μου κάνει ένα δωράκι. Ποδολαγνεία. Μια υπηρεσία που ποτέ δεν έχω ζητήσει, και είναι ελάχιστες οι φόρες που έχω δεχθεί, μιας και δεν είμαι fun του είδους. Τα μικρά και πεντακάθαρα πατουσάκια της «αγκάλιασαν» τον «μικρό Cheyenne» και με αργές παλινδρομικές κινήσεις μου χάρισαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ενώ εγώ ταυτόχρονα την χάιδευα στην ευαίσθητη περιοχή.

Πέρασμα σκούφου για ένα πολύ καλό στοματικό. Βαθύ, υγρό, χωρίς χέρια, έτσι όπως ακριβώς μου αρέσει. Χτυπήματα στην γλώσσα της και ένιπτε deep throat.
Το sex με την Άννα για όσους αρέσκονται στην gfe κατάσταση είναι απολαυστικό. Σε όλη την διάρκεια δεν σταμάτησε να μιλάει τρυφερά, με γλυκές λέξεις, ερεθιστικούς αναστεναγμούς, να με φιλάει και να με αγκαλιάζει σφιχτά. Εκφράσεις που θα ερέθιζαν και μάρμαρο σε όλη την διάρκεια της συνεδρίας μας, που ξεκίνησε με την Άννα σε ρόλο αμαζόνας με μια τέλεια ιππασία και να τελειώσουμε με το κλασσικό ιεραποστολικό, με ενδιάμεσο σταθμό την στάση του λωτού.

Για κάμποση ώρα μετά το τέλος κουβεντιάσαμε μιας και είχαμε αρκετό καιρό να τα πούμε. Μιλήσαμε για κάποιους κοινούς γνωστούς, ειδικά για ένα πολύ αγαπητό και στους δυο μας, (θα καταλάβει αυτός άμα διαβάζει). Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, οικειότητα, χιούμορ, ολοκληρώθηκε μια πολύ αξιόλογη συνεύρεση. Εάν το κουδούνι δεν χτυπούσε ίσως να μιλάγαμε ακόμα….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2012
Αρα δηλαδή οπου γουστάρει κανει 69.Το λύσαμε και αυτό!
08 Δεκεμβρίου, 2012
καταπληκτική η άννα στην ποδολαγνία πράγματι και με ωραία πατουσάκια!! άρε αρχηγέ τι μου κανες και μου τα θύμισες...θα πρέπει να περάσω για μια επανάληψη...Κουλ ωραία κριτική, κατατοπιστική και περιεκτική...Γερο-μύστης
09 Δεκεμβρίου, 2012
Βεβαιως και καταλαβα!

Αχ παλιοπαιδα! Θα σας μαλωσωωωω! Δεν πρεπει καλε! ΝτροπήΝτροπήΝτροπή

Κουλ
24 Δεκεμβρίου, 2012
χικ....λόξυγγας...Έρωτας
25 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αυτό θα πει σουξέ!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5