Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 27 10
Sex Studio
56756
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Σκεφτομουνα τοσες μερες να γραψω μια κριτικη αλλα ελεγα μηπως τα εβλεπα λαθος τα γεγονοτα που λαβανε χωρα στον οικο ανοχης εφεσου 11. Δεν ειμαι ο μονος γιατι διαβαζοντας κριτικες ειδα καλα πραγματα γραμενα μα και λυπηρα. Ειναι εδω και 10 ημερες που πηγα στο μαγαζι αυτο γιατι εμαθα απο συναγωνιστη οτι τα πρωινα μεταξυ 12 με 4 βρισκετε εκει η Μπαρμπι , μια ((( κοπελα ))) που τις εχουνε κοψη το ((( πουλακι))).
Αυτο και μονο εμενα με τρελενη , εχω ακουση βεβαια οτι και στο συγκεκριμενο μαγαζι γινεται η παρελαση απο τετοιου ειδους (((κοριτσια))) και βρεθηκα και εγω εκει.
Οταν εφτασα και μπηκα μεσα κατι με χαλασε αλλα δεν ξερω τι , ισως η μουνταδα και η μυρωδια του χωρου κατι σαν υγρασια με τσιγαριλα μαζι.
Δε βαριεσαι λεω θα ανταμειφθω με την σκεψη που εκανα για την κοπελα πριν ερθω.
Πραγματι υπηρχε αυτη η κοπελα μου συστηθηκε ως Λιζα , ωραιο κορμι το ματι μου πηγε κατευθειαν στην κατω περιοχη ψαχνοντας να βρη φουσκωμα στο στριγκακι , δεν υπηρχε και αυτο με αναψε πιο πολυ δεν εβλεπα την ωρα να την παρω στο δωματιο.
Την σκεψη μου διεκοψε η φωνη της ξανθιας χοντρης κυριας που ειπε ....
Η κοπελα τα κανη ολα με 40 ευρω , εγω αλλα ειχα ακουση τις λεω μου ηπαννε οτι με 20 ευρω μπορω να περασω . Τι λετε κυριε εδω ειναι στουντιο δεκα και εικοσι ευρω περνουνε στο μεταξουργειο και στη φυλης. Πρωτη σφαλιαρα το μαγαζι αυτο δεν σου μοιαζη για στουντιο περισοτερο μου κανη για αποθηκη . Μου θυμισε ενα μαγαζι που παω στη Λιοσιων 91.
Με τα πολα περασα στο δωματιο δινοντας 25 ευρω δεν ειχα αλλα πανω μου.
Δωματιο με μουντο φωτισμο και μυρωδια σαν αυτη που ενιωσα οταν μπηκα.
Ηρθε η κοπελα και χωρις πολες συζητησεις ξεκιναη ενα χαλαρο τσιμπουκι , το χερι μου πηγε κατευθειαν στο ((((μουνακι )))) ενα μουνακι τεχνητο , βγαζοντας το χερι μου απο κει και βαζοντας το στο στομα μου για να σαλιωσω το δακτυλο μια μυρωδια με χαλασε , κοριτσι μου δεν πλυθηκες ρωταω , πως δεν πλυθηκα πριν δεκα λεπτα εκανα μπανιο, με αυτα και αυτα ξενερωσα και της λεω σταματα θελω να φυγω. Ντυνομαι και βγαινω απο το δωματιο και ζηταω τα λεφτα μου πισω .
Δεν περιγραφω τι εγινε, κανενας σεβασμος για τον πελατη , οι φωνες απο τις δυο κυριες φτασανε μεχρι την ομονοια.
Τα μαζεψα και εφυγα ητανε τοσο επιθετικες που φοβηθηκα.
Παει το 25 αρι το φαγανε σε χρονο ρεκορ .
Επρεπε να ειχα και καποιον αλλον μαζι μου για να κανω μεγαλη φασαρια .
Μια πολυ κακη εμπειρια .
Αυτο και μονο εμενα με τρελενη , εχω ακουση βεβαια οτι και στο συγκεκριμενο μαγαζι γινεται η παρελαση απο τετοιου ειδους (((κοριτσια))) και βρεθηκα και εγω εκει.
Οταν εφτασα και μπηκα μεσα κατι με χαλασε αλλα δεν ξερω τι , ισως η μουνταδα και η μυρωδια του χωρου κατι σαν υγρασια με τσιγαριλα μαζι.
Δε βαριεσαι λεω θα ανταμειφθω με την σκεψη που εκανα για την κοπελα πριν ερθω.
Πραγματι υπηρχε αυτη η κοπελα μου συστηθηκε ως Λιζα , ωραιο κορμι το ματι μου πηγε κατευθειαν στην κατω περιοχη ψαχνοντας να βρη φουσκωμα στο στριγκακι , δεν υπηρχε και αυτο με αναψε πιο πολυ δεν εβλεπα την ωρα να την παρω στο δωματιο.
Την σκεψη μου διεκοψε η φωνη της ξανθιας χοντρης κυριας που ειπε ....
Η κοπελα τα κανη ολα με 40 ευρω , εγω αλλα ειχα ακουση τις λεω μου ηπαννε οτι με 20 ευρω μπορω να περασω . Τι λετε κυριε εδω ειναι στουντιο δεκα και εικοσι ευρω περνουνε στο μεταξουργειο και στη φυλης. Πρωτη σφαλιαρα το μαγαζι αυτο δεν σου μοιαζη για στουντιο περισοτερο μου κανη για αποθηκη . Μου θυμισε ενα μαγαζι που παω στη Λιοσιων 91.
Με τα πολα περασα στο δωματιο δινοντας 25 ευρω δεν ειχα αλλα πανω μου.
Δωματιο με μουντο φωτισμο και μυρωδια σαν αυτη που ενιωσα οταν μπηκα.
Ηρθε η κοπελα και χωρις πολες συζητησεις ξεκιναη ενα χαλαρο τσιμπουκι , το χερι μου πηγε κατευθειαν στο ((((μουνακι )))) ενα μουνακι τεχνητο , βγαζοντας το χερι μου απο κει και βαζοντας το στο στομα μου για να σαλιωσω το δακτυλο μια μυρωδια με χαλασε , κοριτσι μου δεν πλυθηκες ρωταω , πως δεν πλυθηκα πριν δεκα λεπτα εκανα μπανιο, με αυτα και αυτα ξενερωσα και της λεω σταματα θελω να φυγω. Ντυνομαι και βγαινω απο το δωματιο και ζηταω τα λεφτα μου πισω .
Δεν περιγραφω τι εγινε, κανενας σεβασμος για τον πελατη , οι φωνες απο τις δυο κυριες φτασανε μεχρι την ομονοια.
Τα μαζεψα και εφυγα ητανε τοσο επιθετικες που φοβηθηκα.
Παει το 25 αρι το φαγανε σε χρονο ρεκορ .
Επρεπε να ειχα και καποιον αλλον μαζι μου για να κανω μεγαλη φασαρια .
Μια πολυ κακη εμπειρια .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2023
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Ένιωσα ένα ανακάτεμα αδερφέ...