Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ένα βροχερό απόγευμα λίγο πριν αφήσω την πόλη της Θεσσαλονίκης πέρασα από το Πριβέ όπου η Αντριάννα έμπαινε εκείνη την ώρα σε δωμάτιο κρατώντας στο χέρι τα σύνεργα.Μόλις με είδε ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου και σχεδόν με έσπρωξε να μπω στο πρώτο δωμάτιο γεμάτη χαρά λέγοντας μου ότι δεν θ αργήσει.Πως να αρνηθείς όταν σε υποδέχεται έτσι.Μου λέει η τσατσά τα προγράμματα και παρατήρησα από το απλό που κάνει σαράντα μετά πάμε στο 60 και στο 70.
Επειδή είμαι γνώριμος πελάτης της Αντριάννας δίνω 60 ευρώ και λέω στην τσατσά θα συννενοηθώ εγώ μαζί της μου απαντάει το κατάλαβα καλή διασκέδαση.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο έρχεται η Αντριάννα και μετά από ένα χαμούρεμα στα όρθια την βάζω να κάτσει στο κρεβάτι και μου τον παίρνει στο στόμα, θεϊκό τσιμπούκι όπως πάντα κοίταγμα στα μάτια χτύπημα πάνω στη γλώσσα Ισπανικό και δεν συμμαζεύεται λίγο ακόμα και θα πυροβολούσα.
Πέρσαμα καπότας με το στόμα ιεαροποστολικό με άγριο σφυροκόπημα και μετά στα τέσσερα όπου τα έδωσα όλα και έτσι τελείωσα.
Τι να πω δουλεύει η χημεία με την συγκεκριμένη μετά από τόσες φορές που έχουμε βρεθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
baby-cool
Ενεργό Μέλος
58
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια