Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 118 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
205502
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για όσους γνωρίζουν την Αμάντα δεν έχω να προσθέσω τίποτα καινούργιο από αυτά που έχουν γραφτεί ήδη.
Μόνο μερικές αλλαγές που διευκρίνισε η ίδια δηλαδή ότι αδυνάτησε και της λείπουν οι γνωστοί της.
Οπότε σπεύσατε.
Κατά τα άλλα she is back!
Προσωπικά δεν ήξερα τι εστί Αμάντα αλλά ήμουν πρόθυμος να το ανακαλύψω.
Το μαγαζί δεν το γνώριζα. Πάρκαρα εύκολα λόγο ώρας αλλά από τις 3 πόρτες δεν ήξερα πια να διαλέξω (4 Α,Β,Γ ) καθώς δεν είδα σήμανση αντίθετα είχε κάτι φωτογραφίες από την κάμερα της εισόδου.
Την πόρτα δεν μου την άνοιξε η Τσατσά αλλά εξερχόμενος πελάτης. Αν και δεν είχε κόσμο στο Σαλόνι (τύχη βουνό γιατί μετά γέμισε.)
Να σου και η Αμάντα.
Είναι πολύ φρέσκο κορίτσι 20-25, ψιλή , αδύνατο σώμα μοντελέ. Στήθος μικρό αλλά φυσικότατο και νεανικό, και κωλαράκι σφιχτό για πολλές αμαρτίες.
Σημ: Δεν κάνει Anal.
Αλλά θα ήταν πολύ ωραία να έκανε.
Ρώτησα για το πρόγραμμα της κοπέλας και πήρα το SexShow στα 60.
Ποτάκι αν και ζήτησα δεν προσέφερε το κατάστημα.
Το σαλόνι φαινόταν παλιό το ίδιο και το δωμάτιο. Σίγουρα θέλει τρελή ανακαίνιση.
Υπήρχε μια δυσοσμία στο δωμάτιο και για να είμαι ειλικρινής με χάλασε.
Πετσετούλα ανοιχτή αλλά καθαρή παντόφλες δεν υπήρχαν.
Όσο για το σαπούνι στο Ντουζ γεμάτο νερό. Γραμμή μέσα στο δωμάτιο δεν υπήρχε αν ήθελες να ζητήσεις κάτι. TV είχε αλλά κλειστή.
Οπότε συμπέρασμα για το Studio κάτω από την βάση.
Αλλά εγώ είχα πάει εκεί για την Αμάντα οπότε δεν είχα άλλη επιλογή καθώς δεν δουλεύει αλλού.
Στα καλά τώρα Μπαίνει μέσα σαν τυφώνας με γυαλάκια και κοτσιδάκια και αρχίζει να παίζει με το παιχνιδάκι της.
Έκατσα λίγο πίσω να απολαύσω το θέαμα.
Αλλά δεν κρατήθηκα πολύ πίσω και άρχισα να συμμετέχω ενεργά στο show.
To ξεκίνημα ήταν PSE αλλά παρόλο την φιλότιμη προσπάθεια δεν κάυλωνα ικανοποιητικά πράγμα που δεν το περίμενα από τον εαυτό μου.
Εδώ πολύ μάγκας η Αμάντα άρχισε να το γυρνά σε GFE με χάδια και φιλιά στο σώμα χείλη πράγμα που με έφτιαξε τρελά και προχωρήσαμε στα περεταίρω.
Δύο στάσεις άντεξα Ιεραποστολικό (βλέμμα όλο καυλα)και doggie όπου τελείωσα δυνατά. Τελικά μάλλον είμαι αγαπούλης
Λίγο κουβέντα για την επιστροφή της δίχως να βιάζεται αντίο.
Μπορώ να πω ότι ήταν από της πιο καυλωτικές γκόμενες που έχω γνωρίσει και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Φεύγοντας το σαλόνι γεμάτο, και η Τσατσα με ρώτησε πως μου φάνηκε.
Η κοπέλα Super το μαγαζί σας χάλια όμως. Δώστε ρε κάνα φράγκο για ανακαίνιση και αναλώσιμα με τέτοια κορίτσια είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν αντίστοιχες παροχές.
Αμάντα δεν σου αξίζει τέτοιο μαγαζί είσαι για πιο μεγάλα πράγματα! Δεν βάζουν τον Fernando Torres να παίξει στην Football League 2!
Μόνο μερικές αλλαγές που διευκρίνισε η ίδια δηλαδή ότι αδυνάτησε και της λείπουν οι γνωστοί της.
Οπότε σπεύσατε.
Κατά τα άλλα she is back!
Προσωπικά δεν ήξερα τι εστί Αμάντα αλλά ήμουν πρόθυμος να το ανακαλύψω.
Το μαγαζί δεν το γνώριζα. Πάρκαρα εύκολα λόγο ώρας αλλά από τις 3 πόρτες δεν ήξερα πια να διαλέξω (4 Α,Β,Γ ) καθώς δεν είδα σήμανση αντίθετα είχε κάτι φωτογραφίες από την κάμερα της εισόδου.
Την πόρτα δεν μου την άνοιξε η Τσατσά αλλά εξερχόμενος πελάτης. Αν και δεν είχε κόσμο στο Σαλόνι (τύχη βουνό γιατί μετά γέμισε.)
Να σου και η Αμάντα.
Είναι πολύ φρέσκο κορίτσι 20-25, ψιλή , αδύνατο σώμα μοντελέ. Στήθος μικρό αλλά φυσικότατο και νεανικό, και κωλαράκι σφιχτό για πολλές αμαρτίες.
Σημ: Δεν κάνει Anal.
Αλλά θα ήταν πολύ ωραία να έκανε.
Ρώτησα για το πρόγραμμα της κοπέλας και πήρα το SexShow στα 60.
Ποτάκι αν και ζήτησα δεν προσέφερε το κατάστημα.
Το σαλόνι φαινόταν παλιό το ίδιο και το δωμάτιο. Σίγουρα θέλει τρελή ανακαίνιση.
Υπήρχε μια δυσοσμία στο δωμάτιο και για να είμαι ειλικρινής με χάλασε.
Πετσετούλα ανοιχτή αλλά καθαρή παντόφλες δεν υπήρχαν.
Όσο για το σαπούνι στο Ντουζ γεμάτο νερό. Γραμμή μέσα στο δωμάτιο δεν υπήρχε αν ήθελες να ζητήσεις κάτι. TV είχε αλλά κλειστή.
Οπότε συμπέρασμα για το Studio κάτω από την βάση.
Αλλά εγώ είχα πάει εκεί για την Αμάντα οπότε δεν είχα άλλη επιλογή καθώς δεν δουλεύει αλλού.
Στα καλά τώρα Μπαίνει μέσα σαν τυφώνας με γυαλάκια και κοτσιδάκια και αρχίζει να παίζει με το παιχνιδάκι της.
Έκατσα λίγο πίσω να απολαύσω το θέαμα.
Αλλά δεν κρατήθηκα πολύ πίσω και άρχισα να συμμετέχω ενεργά στο show.
To ξεκίνημα ήταν PSE αλλά παρόλο την φιλότιμη προσπάθεια δεν κάυλωνα ικανοποιητικά πράγμα που δεν το περίμενα από τον εαυτό μου.
Εδώ πολύ μάγκας η Αμάντα άρχισε να το γυρνά σε GFE με χάδια και φιλιά στο σώμα χείλη πράγμα που με έφτιαξε τρελά και προχωρήσαμε στα περεταίρω.
Δύο στάσεις άντεξα Ιεραποστολικό (βλέμμα όλο καυλα)και doggie όπου τελείωσα δυνατά. Τελικά μάλλον είμαι αγαπούλης
Λίγο κουβέντα για την επιστροφή της δίχως να βιάζεται αντίο.
Μπορώ να πω ότι ήταν από της πιο καυλωτικές γκόμενες που έχω γνωρίσει και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Φεύγοντας το σαλόνι γεμάτο, και η Τσατσα με ρώτησε πως μου φάνηκε.
Η κοπέλα Super το μαγαζί σας χάλια όμως. Δώστε ρε κάνα φράγκο για ανακαίνιση και αναλώσιμα με τέτοια κορίτσια είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν αντίστοιχες παροχές.
Αμάντα δεν σου αξίζει τέτοιο μαγαζί είσαι για πιο μεγάλα πράγματα! Δεν βάζουν τον Fernando Torres να παίξει στην Football League 2!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ωραίος...