Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πολλά και καλά γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό για την πρωτοεμφανιζόμενη Ζωή. Παρόλο που βρίσκομαι σε φάση ψιλοσπαρίλας, αποφάσισα να διαπιστώσω εξ ιδίων την αλήθεια ή τα ψέματα των συναγωνιστών…
Πέμπτη απόγευμα, ανέβηκα τα σκαλοπάτια αποφασισμένος. Πέρασα κατ ευθείαν στο δωμάτιο γιατί με ενδιέφερε η ουσία και όχι η βιτρίνα. Πήρα πρόγραμμα των 50 και με ευχαρίστηση δέχτηκα την πετσέτα που μου προσφέρθηκε. Εδώ να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί και ειδικά η συγκεκριμένη κυρία στην υπηρεσία μου προσφέρει πετσέτα σχεδόν πάντα, και αυτό προσωπικά το εκτιμώ ιδιαίτερα.Χαμόγελο
Η Ζωή εμφανίστηκε σε λίγα λεπτά φορώντας ένα άσπρο δικτυωτό φόρεμα που στο black-light τόνιζε τις καμπύλες της... Χαμογελαστή γυναίκα, πληθωρική, με μπόλικο στήθος και πιασίματα στους γλουτούς που όμως είναι άριστα κατανεμημένα και κάνουν το κορμί της ιδιαίτερα θηλυκό και λαχταριστό….
Συστηθήκαμε και ψαχουλευτήκαμε στα όρθια για λιγάκι ανταλλάσοντας φιλάκια, πονηρές ματιές και αστειάκια πράγμα που έσπασε τον όποιο πάγο της πρώτης συνάντησης. Λίγο το βελούδινο δέρμα της λίγο το άρωμά της και πιο πολύ ο τρόπος που λαχταρούσε όταν άγγιζα το κουμπάκι της, μου δημιούργησαν έντονη επιθυμία να την γευτώ και αφού την ξάπλωσα στην κρεβατάρα, αφιέρωσα κανα δεκάλεπτο ικανοποιώντας την αδυναμία μου…Γλώσσα Αυτή “υπέφερε” την γλωσσική μου επίθεση φρόνιμα και υπομονετικά, και που και πού λαχανιασμένη, έριχνε και κανα μπινελίκι, βλασημόντας την μοίρα της,Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο πράγμα που δεν παρεξήγησα καθόλου… Ίσα ίσα….
Κάποτε το “δράμα” της τελείωσε, και άρχισε το δικό μου….Μεγάλο χαμόγελο
Ανταπέδωσε την περιποίηση στην δική της γλώσσα με τέχνη, όρεξη και μαστοριά...
Σε λίγο ήρθε και η ώρα να μπούμε στο κυρίως θέμα.Κατσικογάμης Όχι ότι ήταν και τόσο απαραίτητο…
Μου στήθηκε στα τέσσερα και είχα την χαρά να απολαύσω οπτικά την ολοστρόγγυλη κωλάρα της και ακουστικά τα πιο αληθινά βογγητά των τελευταίων μηνών…
Ενάντια στις σειρήνες που θα παρέσυραν οποιονδήποτε, ο Γιακουμής δούλεψε την αγαπημένη του μέσα έξω ρουτίνα για αρκετή ώρα και δεν γίναμε ρεζίλι….
Το τέλος ήρθε κάποια στιγμή, και λαχανιασμένος την παρακολούθησα να σηκώνεται ντυμένη από το κρεβάτι… Τότε κατάλαβα ότι είχα παραλείψει να την ξεντύσω…..Ντροπή
Ακολούθησαν φιλάκια και υπόσχεση για σύντομη επανάληψη….
Συμπέρασμα: Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά. Έφυγα με την αίσθηση ότι είχα ξαναβρεθεί με μια παλιά μου γκόμενα και όχι με επαγγελματία.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω…Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική