Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Είχα από καιρό άχτι να πάρω της Σόνια (που ήταν κ ο λόγος που άρχισα να πηγαίνω στον συγκεκριμένο χώρο)σε ελεύθερο στοματικό έτσι μιας κ τα οικονομικά μου το επέτρεψαν είπα να κάνω αυτή την (λάθος) επιλογή.
Άφιξη στο ίδρυμα 3.00 το πρωί, σημειωτέων η Σόνια έλειπε για 3 εβδομάδες κ μόλις είχε γυρίσει, με υποδέχεται η τσατσα η μελαχρινή την οποία αντιπαθώ σφοδρά μιας κ η αλη κυριούλα που είναι συνήθως πρωί-απόγευμα είναι ευγενέστατη, θέλω της λέω Σόνια ελεύθερο στοματικό …100 εύρο μου λέει!!! Με τα πολλά το πήγε 80, περνώ κάνω μπανάκι κ περιμένω Σόνια να γράψει ιστορία μιας κ η πίπα της είναι ξακουστή χρόνια κ είναι αλήθεια πως με καπότα την προτιμούσα.
1ο μείον: Με το που μπαίνει λέμε ένα απλό γεια κ κατ ευθείαν πάει για πίπα.2ο μείον: Αρχίζει χλιαρή πίπα με κάποια deep throat αδιάφορα τελείως. Μπαίνοντας στο κυρίως πιάτο γαμήθηκε τελείως διεκπεραιώτικα στα 4 ,στα πλάγια , κ τέλος από πάνω.
Συμπέρασμα η Σόνια όντος έχει γράψει ιστορία (παρόλο το περασμένο της ηλικίας της το οποίο έμενα δεν μου λέει κάτι εμφανισιακά την θεωρώ μούναρο) όμως νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο κ το χρήμα υπάρχουν σαφώς καλύτερες τώρα με περισσότερη όρεξη για δουλειά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μέλος
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2012
μενω εκπληκτος. Με την Σονια εχω κανει ενα απο τα καλυτερα γαμισια της ζωης μου (βεβαια τα καλυτερα ειναι με την Αλέξια στο Βριλησσου 55)
23 Νοεμβρίου, 2012
Έκπληκτος έμεινα κ εγώ κ φτωχότερος κατά 80 ευρώ. Η Σόνια ήταν η πρώτη που γάμησα σε studio (Πιπινιού) κ ήταν όντος κορυφή όρχησα να πηγαίνω στην Λυκόβρυση μόνο κ μόνο για πάρτη της (κ δεν θα κάτσω να γράψω ποια είναι η καλύτερη για μένα στο συγκεκριμένο μαγαζί) όμως δεν είναι η πρώτη φόρα, από το καλοκαίρι μου την έχει κάνει άλλες 2 φορές κ είπα να πα να γαμηθεί θα γράψω τώρα. Φαίνετε κουραστικέ το θέμα είναι αν δεν μπορεί να πάει σπίτι της.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2