Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831715
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Πρωινό ξύπνημα με κάβλες και τι καλλίτερο λοιπόν από μία επίσκεψη στο 104.
Για να είμαι ειλικρινής είχα φτιαχτεί ιδιαίτερα καθώς στο πρόγραμμα του Studio είδα ότι είχε επιστρέψει η Νεφέλη και ήταν σε ίδια βάρδια με την Δέσποινα. Και τα δύο κορίτσια τα είχα βάλει από καιρό στο μάτι.
Στο μέρος δεν είχα ξαναπάει και για κακή μου τύχη έπεσα πάνω σε λαϊκή αγορά αλλά αυτά έχουν τα πρωινά.
Κατά την είσοδο διαπίστωσα πως ο δρόμος μπροστά από το Studio ήταν γεμάτος με αλλοδαπούς μικροπωλητές πράγμα που έκανε αδύνατη την είσοδο στο “Parking” του studio αλλά είχα προβλέψει να αφήσω το αμάξι σε γειτονικό γκαράζ.
Κατά την είσοδο με υποδέχτηκε η ευγενέστατη Κυρία η οποία μου παρουσίασε ένα-ένα τα κορίτσια (Αλεξάνδρα – Δέσποινα - Νεφέλη). Τώρα στο σαλονάρισμα δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να βγουν μία-μία και όχι όλες μαζί αλλά κάτι θα ξέρουν παραπάνω. Και επειδή είχα ακούσει ύμνους για το σαλονάρισμα στο 104 περίμενα να υπάρχει κάποια επικοινωνία.
Η απόφασή μου είχε ήδη ληφθεί αρά διάλεξα την Δέσποινα για πρόγραμμα με 69 και γρήγορα για ντουζάκι.
Το δωμάτιο ήταν δίπλα στο χώρο αναμονής πράγμα όχι τόσο καλό καθώς στην πορεία άκουγα την παρουσία του επόμενου συναγωνιστή αλλά την επόμενη φορά αυτό το αλλάζω. Ευχάριστο ήταν πως στο δωμάτιο ήταν κομπλέ ότι θα χρειαζόμουν (έως τζελ για τα μαλλιά είχε!) πράγμα ασυνήθιστο με ότι είχα δει ως τώρα.
Άκουσμα από τακουνάκια και να σου το κορίτσι. Η κοπέλα γουστάρει το σεξ και ξέρει να το δείχνει. Μπήκαμε και οι δύο φορτσάτοι στον αγώνα. Λίγα χάδια και φιλιά στο σόμα πέρασμα λάστιχου και κάναμε ένα 69 καύλα. Ακόμα διακρίνω την αίσθηση από το νινάκι της στα χείλη μου. Οι φωνούλες της με καύλωναν τόσο που να είμαι έτοιμος να χύσω. Γύρισμα στα 4 και έπειτα από ένα σφυροκόπημα με την θέα της στο καθρέφτη έχυσα.
Παρόλο που τελείωσα νωρίς κάτσαμε πολύ ώρα στο κρεβάτι και μιλούσαμε για διάφορα.
Μέτρησα τις δυνάμεις μου και της ζήτησα να ενημερώσει πως θα ήθελα το ίδιο πρόγραμμα με την Νεφέλη. (Άραγε πώς να αισθάνθηκε ο νικητής του Διαγωνισμού με τον Μαραθώνιο Sex )
Ντουζάκι ξανά και περιμένοντας την Νεφέλη η οποία κατ’ απαίτηση μου φορούσε Μπότες.
Λίγο κουβεντούλα στην αρχή και ξεκινάμε το 2Ο ματς. Άνοιξε τα πόδια της και μου λέει θέλω να με γλύψεις εσύ πρώτα. Άλο που δεν ήθελα και εγώ. Σε κάποια φάση μου λέει πως δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν την κάνω να τελειώσει. Και φυσικά τα κατάφερα. Προς τιμήν της μου πρόσφερε ένα προφυλακτικό για την δακτυλοσκόπιση για λόγους υγείας πράγμα που το σέβομαι και λέει πολλά για μία κοπέλα του χώρου.
Μετά από μία καλή πίπα και και την εναλλαγή 3 στάσεων αργούσε να έρθει το πολυπόθητο ξαλάφρωμα οπότε και έγινα δια χειρός.
Ένα υπέροχο πρωινό είχε φτάσει στο τέλος του. Σαν εμπειρία ο μίνι μαραθώνιος δεν ήταν άσχημος αλλά την επόμενη φορά μάλλον θα πάρω ντουετάκι για να ευχαριστηθώ και λεσβιακό.
To be continued…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Νεφέλη
Υπηρεσίες
PussyRiot
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2012
Φυσικά δεν είναι για Duo η κριτική μου αλλά για 2 προγράμματα το ένα μετά το άλλο.
15 Νοεμβρίου, 2012
ποσο πληρωσες αν επιτρεπεται?
σου εκαναν εκπτωση? ειδικα στο 2ο 69?
16 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όταν πας σε εκπτωτική βάρδια οι τιμές είναι μειωμένες. Δες πληροφωρίες στο site για λεπτομέριες.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3