Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 118 10
Sex Studio 205086
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μπαίνοντας τη Δευτέρα στρατό μου ήταν αδιανόητο να μην κανω μια κατάθεση πριν κλειστώ για 20 κ βάλε μέρες στο Μεσολόγγι. Κατεβασια στο πορνοχωριο κ είσοδος στο συγκεκριμενο ίδρυμα. Εργαζόμενο κοριτσι η λουίζα. Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για ένα 23χρονο ξανθό με σγουρά μαλλια κοριτσι, με φυσικο 2.5αρι στήθος κ πεταχτη κ κουνιστη περιφέρεια... συμπαθητικό προσωπο με καφέ ματια. Είσοδος στο δωμάτιο, καθαρό κ κόκκινη απόχρωση παντού. Ντουζακι για φρεσκάρισμα κ δεκαλεπτη αναμονή. Έρχεται η λουίζα κουνιστη κ μου πεταει το στρινγκακι της κ μου αποκαλύπτεται το μοσχομυριστο αιδοίο της ξυρισμένο κ την κλειτορίδα της να μου κλείνει το μάτι...Κουλ ήθελα να βουτήξω να τη γλυψω αλλά με "μπλόκαρε" με χάδια, πετάχτα φιλιά στο κορμί μου. Με παρότρυνε να παίξω με τα στήθη της κάτι που έκανα με μεγάλη χαρά. Ωραία στην αφή, οι ρώγες μικρές αλλά ανταποκρινόμενες... Την ξάπλωσα αρχισα να τη φιλάω κ κατέβηκα χαμηλά να την περιποιηθω,αλλά η στάση της δε βόλευε. Με τράβηξε πάνω, μου πέρασε προφυλακτικό κ επιδόθηκε σε στοματική περιποίηση του μορίου μου, αρκετά γρήγορα,έντονη κ με λίγο δόντι. Τα @@ τα άφησε παραπονεμένα. Της αρέσει να σε ανεβάζει, μου λέγε γλυκόλογα, για τα χέρια μου, το προσωπο μου κλπ κ ανταπεδωσα κ γω ως τζεντλμαν τις φιλοφρονήσεις...Μεγάλο χαμόγελο πρώτη στάση το ιεραποστολικό, με καλή αισθηση στη διείσδυση, με αληθοφανή βογγητα κ έδειξε να αντέχει στα δυνατά ντεσιμπέλ...παραλληλα περιποιηθηκα τα πατουσακια της, πολύ μαλακά, ωραία δαχτυλακια,ελαφρώς στραβα αλλά χωρίς να ναι αντιαισθητικά, βαμμένα ροζ...μετα ελαφρα πλαγιαστα εκείνη κ γω ανάμεσα στα μπούτια της με τα μπαλάκια μου να τριβονται στο ποδι της που ήταν από κατω μου. το άλλο το είχε ελευθερο ψηλά κ φυσικά δεν έχασα ευκαιρία να το χω κοντά στο προσωπο μου κ να το γλείφω. Γυρίσαμε στα 4 όπου έχει ωραίο στήσιμο κ η θέα του κωλου της ειναι εξαιρετική κ την καρφωνα με δυναμη να δω αντίδραση αλλά δε δυσανασχέτησε. Η θέα μας στον καθρέφτη με "έφτιαξε" απίστευτα με αποτέλεσμα λίγο πριν το τέλος της ζήτησα να της φάω τα δαχτυλακια της. Γέλασε κ μου τα δώσε πρόθυμα κ με τελευταία εικονα την καμάρα της τελείωσα δυνατά στο στήθος της.
Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, σε κλίμα φουλ gfe, κ νομίζω με έκανε να γεμίσω δυναμη για τη δύσκολη περίοδο που με περιμενει.
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Υπηρεσίες
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2012
Άντε ρε στρατός είναι θα περάσει !
11 Νοεμβρίου, 2012
Τελειοσες στο στηθος της ;;Τωρα εξηγουνται πολλα...ειναι τελικα καλο κοριτσι...γλωσσοφιλα δεν σουκανε ;; Μεγάλο χαμόγελο
11 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γλωσσοφιλα όχι...μονο πεταχτα κ επιφανειακά στα χείλη μου...Λύπη
12 Νοεμβρίου, 2012
Σου εύχομαι μία καλή θητεία φίλε Λαγονησιώτη και σύντομα καλός πολίτης.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4