Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369887
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
κυριακη το βραδυ στο γκαζι ερημια κ λεω να δοκιμασω αλεξανδρα
η αλεξανδρα ειναι πολυ προστυχη με ωραιο μαλλι κορμαρα κωλαρακι σουπερ κ ωραιο βυζακι καυλοπιπινο
μπαινει μεσα δυνατα κ αρχιζει να γδυνεται κ αρχισε να μου τριβει τα βυζια της πανω μου παντου
κ συγχρονως με βυλαγε κ κατεβαινε προς τα κατω ρουφωντας τα @@@@@@@ μου
βγαζει το στριγκακι της ξαπλωνει κ αρχιζει να παιζει τη μουναρα της κ μου λεει ελα της φτυνω τη πολυ ωραια κλειτωριδα της κ αρχισα να τη τριβω ενω εκεινη ηθελε να βαλει κατι στο στομα της με τσιμπουκωνε με πολυ τρελα
με πεταει κατω συνεχιζωντας τη πιπα κ με καβαλαει με αγριους ρυθμουςκ εγω να πιανω τον υπεροχο κωλο της
τη γυρισα στα τεσσερα οπου ειναι το δυνατο της σημειο κ εφτυνα κ κωλοδαχτυλιαζα το κωλι της
συνεχισαμε ετσι τον αγωνα στα τεσσερα πιο δυνατα κ βαραγα τον κωλο της ενω αυτη επαιζε με τη τρυπα της
το τελος δεν αργησε να ερθει αδειαζωντας τα αρχιδια μου μες την μουναρα της
μια πολυ καλη επιλογη για πιπινολατρες το εχει κ το προστυχο
η αλεξανδρα ειναι πολυ προστυχη με ωραιο μαλλι κορμαρα κωλαρακι σουπερ κ ωραιο βυζακι καυλοπιπινο
μπαινει μεσα δυνατα κ αρχιζει να γδυνεται κ αρχισε να μου τριβει τα βυζια της πανω μου παντου
κ συγχρονως με βυλαγε κ κατεβαινε προς τα κατω ρουφωντας τα @@@@@@@ μου
βγαζει το στριγκακι της ξαπλωνει κ αρχιζει να παιζει τη μουναρα της κ μου λεει ελα της φτυνω τη πολυ ωραια κλειτωριδα της κ αρχισα να τη τριβω ενω εκεινη ηθελε να βαλει κατι στο στομα της με τσιμπουκωνε με πολυ τρελα
με πεταει κατω συνεχιζωντας τη πιπα κ με καβαλαει με αγριους ρυθμουςκ εγω να πιανω τον υπεροχο κωλο της
τη γυρισα στα τεσσερα οπου ειναι το δυνατο της σημειο κ εφτυνα κ κωλοδαχτυλιαζα το κωλι της
συνεχισαμε ετσι τον αγωνα στα τεσσερα πιο δυνατα κ βαραγα τον κωλο της ενω αυτη επαιζε με τη τρυπα της
το τελος δεν αργησε να ερθει αδειαζωντας τα αρχιδια μου μες την μουναρα της
μια πολυ καλη επιλογη για πιπινολατρες το εχει κ το προστυχο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού