Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ήταν τέτοια η λύσσα μου για αυτή τη γυναίκα που πραγματικά δεν την χάρηκα όσο ήθελα, μιας που το τέλος την πρώτη φορά ήρθε αναπόφευκτα σχετικά σύντομα.

Έτσι λίγες ώρες αργότερα νάμαι ξανά στο κατάστημα, δίνω το 30αρι και νάμαι στο δωμάτιο. Η Ζωή ήρθε χωρίς τις μπότες της αυτή τη φορά, χαδάκια στα όρθια και ένα ζόρικο ισπανικό ήταν τα πολύ καλά προκαταρκτικά τα οποία με έφεραν πολύ γρήγορα σε θέση μάχης.

Συνέχεια με πίπα, αυτή τη φορά δεν κινδύνευα για πρόωρο άδειασμα μιας που λίγες ώρες πριν είχα ξεφορτώσει και απόλαυσα την πάρα πολύ καλή πίπα της που ήταν μεγάλη και σε διάρκεια.

Θέλω να με πάρεις στα 4, μου είπε, και ο τρόπος της δεν με άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης και μου έστησε την θεσπέσια κωλάρα της που ακόμη την θυμάμαι, μπήκα μέσα της πολύ βαθιά, και ξεκίνησα ένα έντονο και πολύ γρήγορο σφυροκόπημα όπως ακριβώς το ήθελε και αυτή, φάνηκε δε να το ευχαριστιέται, και στη συνέχεια την ξάπλωσα τελείως με ενωμένα τα πόδια της δίνοντας και οι διό μας κυριολεκτικά τα πάντα για να έρθει ένα πολύ δυνατό χύσιμο μέσα σε κραυγές.

Ήταν ανεπανάληπτη, είχα την τύχη να το ζήσω και σας το μεταφέρω όσο μπορώ καλύτερα, το χάρηκα πολύ, και πολύ σύντομα θα το επαναλάβω. Αυτή η γυναίκα μπήκε στην καρδιά μου. Νάναι καλά !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζωή
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια