Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι για πρωτη φορα. Πολυ ευκολη προσβαση, ιδιωτικο παρκιν, και πολυ διακριτικη τοποθεσια. Χτυπησα το κουδουνι και αμεσως μου ανοιξε η υπηρεσια - με ρωτησε αν ηθελα να μου προσφερει ενα ποτο. Της ζητησα νερο και μου εδωσε εμφιαλωμενο απο το ψυγειο. Εκεινη την ωρα δεν ηπηρχε ψυχη στο στουντιο. Το μαγαζι ειναι πολυ περιποιημενο, μακραν το καλυτερο απο ολα τα στουντιο που εχω παει μεχρι τωρα. Η υπηρεσια μου ανελυσε τα προγραμματα και στη συνεχεια φωναξε τη Μαργαριτα για να σαλοναρει. Η γκομενα ειναι αρκετα ψηλη, εχει συμπαθητικο προσωπο, λιγα παραπανιασια κιλα, και μεγαλα βυζια αλλα λιγο πεσμενα. Δεν εχει παντως καμια σχεση με τις φωτογραφιες που βλεπουμε στην ιστοσελιδα - εχει πεσει πολυ photoshop. Πληρωσα 50 ευρω για το απλό και περασα - πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο το δωματιο το οποιο ηταν τεραστιο και καθαρο με ωραια επιπλωση και διακοσμηση. Η μονη ενσταση ειναι οτι δεν ειχε νιπτηρα. Σε λιγο εμφανιστηκε και η μανταμ με ψευτικο χαμογελο και πλησιαζοντας στο κρεβατι εβγαλε το παρεο αλλα οχι το σουτιεν. Επρεπε να της τραβηξω εξω το ενα βυζομπαλο για να αποφασισει να βγαλει το σουτιεν (ουτε στη φυλης να ειχα παει). Με φιλησε στο στηθος για καποια δευτερολεπτα και μετα μου εγλυψε για λιγο τα παπαρια. Τα γλυφει πολυ βιαστικα και αγαρμπα ομως, κι ετσι το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που προσδοκει... Μετα απο το συντομο αρχιδογλειψιμο περασε προφυλακτικο και αρχισε μια γρηγορη και ρηχη πιπα και στο μεταξυ εγλειφε λιγο και τα αρχιδια. Ξεχασα να πω οτι απο τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο ελεγε συνεχεια "μωρο μου" με το γνωστο και ξενερωτο τροπο. Μετα ενεβηκε πανω και κουνηθηκε λιγο ωσπου αποφασισε απο μονη της να γυρισει σε cow girl οπου ηταν εμφανη αρκετα σημαδια κοιταριτιδας κοντα στα κωλομαγουλα... Για να μην εχουμε κανενα ατυχημα απο το γενικο ξενερωμα που ειχα φαει, την εβαλα στα 4 οπου και τελειωσα. Σηκωθηκε κατευθειαν πανω, μου πεταξε ενα ψευτικο ευχαριστω και εξαφανιστηκε. Η γκομενα ειναι απολυτα διεκπαιρεωτικη σε σημειο που να σου θυμιζει οτι εισαι στη φυλης και ολα τα υπολοιπα δωματια ειναι γεματα με παλαμαρια στην αναμονη. Περα απο αυτο, κανει τα παντα μηχανικα και πολυ βιαστικα και θεωρω οτι εχει μηδενικη συμμετοχη. Κοινως ειναι ξεπετα! Αλλο ενα πεταμενο πανηνταρικο μαγκες!! Το στουντιο σα χωρος ειναι αριστο αλλα με τετοιες γυναικες να δουλευουν εκει δε νομιζω οτι εχει μελλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Μέλος
22
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού