Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ΕμμμμΕμμμμ Ωριμη κοπελα,καστανοκοκκινο μαλλι,ομορφη και γλυκεια φατσα,βυζαρες με ρωγα καγκελο για πολυ ρουφηγμα και τροφαντη κωλαρα...Δε την ειχα ξαναδει και επειδη εμενα μ'αρεσουν αυτου τυπου οι κυριες περασα χωρις να το σκεφτω.Μπραβο στο Λαφαμ που επιτελους εφερε και μια μιλφαρα,καιρο το ζητουσαμε ΕμμμμΕμμμμ

Την περιμενα καθιστος στο κρεβατι οποτε ερχομενη μεσα ηρθε κατευθειαν στην αγκαλια μου για τα πρωτα μπαλαμουτια.Σφιχτες αγκαλιες,εκατερωθεν ρουφηγματα στους λαιμους και τις ρωγες μας,φανηκε απο το πρωτο λεπτο οτι ειχα πετυχει θησαυρο και οτι η κοπελα Εμμμμ δε βιαζοταν καθολου....
Συνεχισαμε το χαμουρεμα και στα ξαπλωτα οποτε την εβαλα κατω και αφου ρουφηξα επι πολυ ωρα και με μανια τις βυζαρες κατηφορησα και στο λαχταριστο μουνακι της.Παραμερισα το στριγκακι και αρχισα το ρουφηγμα στα μουνοχειλα και την κλειτοριδα της ενω της εχωνα και επιφανειακα το δαχτυλο.Καυλωσε γρηγορα και αρχισε να παιζει με τις ρωγες της και αυτη

Αποτομα με ξαπλωσε ανασκελα και μου γυρισε σε σταση 69 οπου αρχισε ενα πολυ χαμηλο και απαλο αρχιδογλειψιμο και στη συνεχεια πιπα.Η πιπα της ηταν υγρη και βαθια με καλο ρυθμο ενω απο πισω εγλειφα την κωλοτρυπιδα της η οποια μου φανηκε αρκετα δουλεμενη Γλώσσα αλλα δυχτυχως δε την δινει.

Επειδη εγω ομως απο την συγκινηση δε μπορουσα να καυλωσω γρηγορα συνεχισαμε παλι το χαμουρεμα.Ξαπλωσε διπλα μου,με αγκαλιασε και μου εφερε τις ρωγες της για γλειψιμο επι πολλη ωρα κι εγω επαιζα την πουτσα μου μεχρι που μου εγινε καγκελο.Της τον εχωσα και λιγο στις βυζαρες για Ισπανικο...

Τελειο περασμα καποτας,στησιμο απο κατω με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση,βαθυ καρφωμα με τη μια και συμμετοχη στο κουνημα και απο τους δυο μας.Καποια στιγμη συγχρονιστηκαμε τελεια οποτε το καρφωμα επιανε τερμα μεσα,μου επαιζε και τις ρωγες οποτε εφτασα σε πολυ πολυ δυνατο χυσιμο απ'αυτα που για μερικα δευτερολεπτα δε ξερεις που βρισκεσαι.Με εσφιξε για λιγο στην αγκαλια της ετσι οπως ειμασταν και αποχωρησε αφου χαιρετιστηκαμε θερμα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για πολυ συντομα

Συμπερασμα...η συνευρεση ηταν στοργικη θα ελεγα απο μια ωριμη γυναικα που ξερει να γαμιεται και που οπως φαινεται εχει πολυ ορεξη αυτη την εποχη για σεξ ΕμμμμΕμμμμΕμμμμ ισως να ειχε και καιρο να κανει.Τελεια συμμετοχη,δεκτικη σε ολα,δε βιαζεται καθολου σε βαθμο που αναρωτιεσαι πως δε την πιεζουν απ'εξω να τελειωνει ΕμμμμΕμμμμ.Την ανεχονται φαινεται επειδη σου λεει θα τραβηξει πελατεια τωρα που ειναι καινουρια στο χωρο.Αυτα λοιπον....και ζητω το κεφαλαιο,κατω οι εργατες ΕμμμμΕμμμμ.Ο καπιταλισμος θα επικρατησει και παλι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζωή
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2012
δηλαδη αν παμε και δεν ειναι εκει να ρωτησουμε την τσατσα "ποτε δουλευει η λαφαμαινα?"
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1